Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - admin

Pages: 1 ... 216 217 [218] 219 220 ... 232
3256
Web Site İsmi : Yilmazyalcin.av.tr

Site Başlığı : Yilmazyalcin.av.tr | Boşanma Avukatı - Trafik Kazası Avukatı - İcra Avukatı

Site Sorumlusu : Avukat Yılmaz YALÇIN

Etiketler : Boşanma Avukatı, Avukat, İstanbul boşanma avukatı, aile mahkemesi avukatı, en iyi boşanma avukatı, Trafik Kazası Avukatı, iş kazası avukatı, icra avukatı

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Şubat 2014

Site Tanıtımı : Yilmazyalcin.av.tr isimli internet sitesi vasıtasıyla Avukat Yılmaz YALÇIN ile iletişim kurma fırsatı bulabilirsiniz. Sitede Avukat Yılmaz YALÇIN'ın iletişim bilgilerinin yanı sıra bakacağı davalar da ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Yilmazyalcin.av.tr adresi aynı zamanda ziyaretçilerini çeşitli davalar hakkında bilgilendirmektedir. Örneğin Boşanma Avukatı adlı sayfada boşanma davaları ile ilgili çok değerli bilgiler kendine yer bulmuştur. Bu ve benzeri birçok faydalı sayfayı sitede görebileceksiniz.

Avukat Yılmaz YALÇIN'ın Faaliyet Alanları

1-ŞİRKETLERE HUKUKİ DANIŞMANLIK HİZMETİ

2- BORÇLAR, TİCARET VE İCRA HUKUKU

    İcra Takipleri,
    İhtiyati Haciz ve İhtiyati Hacze İtiraz Davaları,
    Borçtan Kurtulma (Menfi Tespit) ve ödenen Paranın Geri Alınması (İstirdat) Davaları,
    İmzaya ve Borca İtiraz (İcra Hukuk ve İcra Ceza Mahkemesinin Yetkisine Giren Diğer Davalar), İstihkak Davası,
    Tahliye davaları
    Alacak, itirazın iptali, itirazın kaldırılması davaları
    Maddi  ve manevi tazminat davaları
    Miras davaları, veraset işlemleri

3- İŞ HUKUKUNDAN KAYNAKLI DAVALAR:

    Kişilerin, şirketlerin ve sendikaların her türlü iş davalarının takibi,
    İş hukuku mevzuatına ilişkin danışmanlık hizmetleri,

4- GAYRİMENKUL HUKUKU

    Kat karşılığı inşaat sözleşmeleri
    Kentsel Dönüşüm
    Kamulaştırma
    Kamulaştırmasız hukuki ve fiili el atma

5- BORÇ YÖNETİMİ

    Borca batık şirketlerde borç yönetimi, mali ve hukuki danışmanlık
    İflas Davaları
    İflas Erteleme
    Tasfiye

6- FİKRİ VE SINAİ HAKLARINIZIN KORUNMASI

    Tasarımınızın, markanızın, patentinizin korunması, tecavüzlerin önlenmesi, zararınızın tazmini
    Fikri haklarınızın korunması, tecavüzlerin önlenmesi, zararınızın tazmini
    Telif hukuku
    Haksız rekabetin önlenmesi

7- KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRININ KORUNMASI

    Hakaret ve tehdit suçlarının takibi
    İnternet üzerinden yapılan yayınların kaldırılması
    Manevi tazminat davaları

8- VERGİ VE İDARE HUKUK DAVALARI

    Ödeme emirlerinin iptal
    İptal davaları
    Tam yargı davaları

9-AİLE HUKUKU DAVALARI

    Boşanma
    Maddi Manevi Tazminat davaları


İletişim Bilgileri

Adres : Akat Mah. Cebeci Cd. No: 30 Kat: 2 Akatlar / Beşiktaş - İstanbul
7 Gün 24 Saat Ulaşabileceğiniz Telefon Numarası : 0537 518 79 68
Faks Numarası: 0212 351 02 52
E-posta adresi: yilmaz @ yilmazyalcin.av.tr


3257
Yeni internet siteleri / En komik fıkralar - Enkomikfikralar.net
« on: June 29, 2014, 08:36:34 PM »
Domain adı : http://www.enkomikfikralar.net/

İçerik-Başlık : En komik fıkralar - Enkomikfikralar.net

Site Kuruluş Tarihi : Nisan 2012

Tanıtım, Açıklama : En komik fıkralar bu adreste sizleri bekliyor. Enkomikfikralar.net sitesine bağlandığınız andan itibaren karşınızda birbirinden komik fıkralar görebilirsiniz.

Günün tüm yorgunluğunu ve stresini atmak isteyenleri Enkomikfikralar.net adresine davet ediyoruz. Bu site sayesinde tüm sıkıntılarınızı unutacak ve harika vakit geçireceksiniz.

Sitede fıkraların yanı sıra yine son derece komik caps ve karikatürler de kendine yer bulmuştur. Whatsup adlı kategoride ise, whatsup telefon uygulamasında insanların birbirine yazmış olduğu komik diyalogları görebileceksiniz.

Siteye yüklenen içeriklerin altına arzu ederseniz yorumlarınızı bırakabilir ve diğer ziyaretçilerle bu yolla sohbet edebilirsiniz.

Canınız fıkra okumak istediği anda bundan sonra enkomikfikralar.net adresine giriş yapmanızı öneriyoruz. Site editörleri, en güzel fıkraları sizler için seçip siteye eklemektedirler.

Tüm enkomikfikralar.net ziyaretçilerine iyi eğlenceler diliyoruz.

3258
Yeni internet siteleri / Habermagazin.com - Haber ve Magazin Sitesi
« on: June 24, 2014, 11:19:49 PM »
Web Site İsmi : Habermagazin.com



Site Başlığı : Habermagazin.com - Haber ve Magazin Sitesi

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Aralık 2008

Site Tanıtımı : Habermagazin.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren haber sitesine hoşgeldiniz. Site içeriğinde başta magazin haberleri olmak üzere Türkiye ve dünya gündeminden öne çıkan her türlü gelişme kendine yer bulmaktadır.

Gündemi yakından takip etmek isteyenler, bilhassa magazin haberlerine ilgi duyanlar bu siteye giriş yapabilir.

Sitede yer alan bazı önemli içerik başlıkları şu şekilde sıralanabilir:

    MAGAZİN
    TV DÜNYASI
    MÜZİK
    MODA
    SAĞLIK-YAŞAM
    KÜLTÜR-SANAT
    TEKNOLOJİ
    EKONOMİ
    SPOR
    DÜNYADAN
    EĞİTİM
    SEYAHAT
    POLİTİKA

Tüm bu adı geçen içeriklere ve çok daha fazlasına Habermagazin.com vasıtasıyla ulaşabileceksiniz.

Sitenin magazin adlı kategorisine bağlananlar, ünlülerin dünyasında yaşanan her türlü gelişmeyi anbean takip edebilirler. Modaya, müziğe, sanata veya spora meraklı iseniz, yine bu sitede aradığınızı bulabileceksiniz.

Birbirinden değerli sağlık makaleleri, televizyon programları ve dizilere dair haberler, teknoloji dünyasında yaşanan yenilikler yine Habermagazin.com ziyaretçilerine sunulmaktadır.

3259
Yeni internet siteleri / Jane iredale markalı Makyaj malzemeleri
« on: June 23, 2014, 10:41:33 PM »
Jane iredale markalı Makyaj malzemeleri

Kaliteli makyaj malzemesi arıyorsanız size jane iredale markasını tavsiye edebilirim. Jane iredale, son derece kaliteli makyaj ürünlerini müşterilerine sunmaktadır. Bu ürünleri, arzu ederseniz dermokozmetik.com isimli dermokozmetik ürün satış sitesinden temin edebilirsiniz. Jane iredale markalı en güzel fondötenler, rujlar, göz farları, allıklar, yağlanmayı önleyici spreyler ve çok daha fazlası sitede satışa çıkarılmıştır.



Makyaj malzemesi satın almayı planlayanlar, mutlaka herkes tarafından bilinen ve kalitesi ispatlanmış markaları tercih etmelidir. Zira adı yeterince duyulmamış markaların büyük bir kısmı malesef cilt sağlığınızı tehdit etmektedir. Güzelleşme amacıyla yapılan makyaj, istenmeyen cilt problemlerine sebebiyet verebilir. Bu problemleri önlemek adına, tüm dünyanın tercih ettiği makyaj ürünleri markası olan jane iredale markasını siz de kullanabilirsiniz.



Kapatıcılar, allıklar, fırçalar, dudak ürünleri, göz ürünleri, kaş ürünleri ve aklınıza gelebilecek her türlü makyaj malzemesi dermokozmetik.com ziyaretçilerine sunulmuştur. Sitedeki jane iredale kategorisinde, tüm bu adı geçen makyaj ürünlerini satın alma imkanına sahip olabilirsiniz. Üstelik birçok jane iredale makyaj malzemelerinde an itibariyle indirim de mevcuttur. İndirimlerden yararlanmak isteyen, jane iredale ürünlerini ekonomik fiyatlarla satın almayı arzu eden herkesi siteye davet ediyoruz.

Makyaj malzemeleri alırken markasına dikkat etmek gerekir. Zira birçok makyaj markasında sağlığımızı tehdit edici içerikler bulunabilmektedir. Makyaj yapmak isteyen herkese jane iredale markasını hiç tereddüt etmeden tavsiye edebilirim. Dünyanın en çok satılan ve en kaliteli makyaj malzemeleri markalarından bir tanesi jane iredale markasıdır. Jane iredale markalı makyaj ürünleri satın alanlar, sağlıklarını tehlikeye atmamış olacaklardır.



Dermokozmetik.com isimli internet adresinde bulabileceğiniz jane iredale makyaj ürünlerinden bazıları şu şekildedir: Jane Iredale Angle Brush Eyeliner Fırçası, Jane Iredale Botanical Brush Cleanser Fırça Temizleme Spreyi, Jane Iredale Circle Delete 1 Under Eye Concealer Göz Altı Kapatıcı, Jane Iredale Eye Definer Pencil Göz Kalemleri, Jane Iredale GoCool Eye Steppes Göz Far Takımı, Jane Iredale Lip Drink Dudak Besleyici Merhem, Jane Iredale Moonglow Bronzer Allık ve Far. Tüm bu ürünler ve çok daha fazlası sitede sizleri bekliyor.

Sıradan makyaj malzemelerini uygun fiyatlarla satın alarak avantajlı çıktığınızı düşünmeyiniz. Nitekim güvenilirliği kanıtlanmamış makyaj markaları, malesef en ucuz malzemelerle ürünler hazırlayarak müşterilerinin sağlıklarını büyük risk altına sokmaktadırlar. Biraz daha az ödedim diyerek, sağlığınızdan olmak istemiyorsanız jane iredale gibi kaliteli makyaj malzemesi markalarına yönelmenizi önerebiliriz. % 100 Orjinal Jane iredale makyaj ürünleri dermokozmetik.com sitesi içerisinde kendine yer bulmuştur. Herkese keyifli alışverişler diliyoruz.


3260
Yeni internet siteleri / Ducray ürünleri burada
« on: June 23, 2014, 10:04:37 PM »
Ducray ürünleri burada



Ducray markalı ürünlerden satın almak isteyen herkes dermokozmetik.com sitesine bağlanabilir. Burada ducray markalı ürünleri uygun fiyatlarla satın alma fırsatına sahip olabilirsiniz. Ducray ürünleri, gerek cildinizin sağlığı gerekse de saç bakımı alanında pek çok kaliteli ürün piyasaya sürmüştür. Cildinizin sağlığı ve güzelliği, saçlarınızın düzenli bakımı için ducray markasını hiç tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.



Saçlarınızda kepek problemi var ise, kepeğe karşı etkili olan ducray şampuanlardan kullanınız. Ducray şampuanları, saçınızdaki kepekleri düzenli kullanım durumunda yok edecektir. Kepek sorunu, doğru şampuanlar kullanılarak son derece kolay bir şekilde ortadan kaldırılabilir bir sorundur. Bu problemin en hızlı ve en etkili şekilde tedavi edilmesi adına ducray şampuanlarından satın almanızı öneriyoruz.

Kepeğin yanı sıra saç dökülmesi de hem erkekler hem kadınlar için önemli bir sorundur. Saç dökülmesi sorunuyla mücadele etmek isteyenler ducray markalı şampuan ve serumları kullanmalıdır. Saç dökülmesi problemi olanlar ayrı şampuan, kepek sorunu olanlar ayrı şampuanlar kullanır ise daha doğru olacaktır. İnce telli saçlar, yağlı saçlar, kepekli saçlar, hızlı dökülen saçlar için farklı farklı şampuanlar Ducray markası tarafından hazırlanmıştır. Kendinize en uygun olan şampuanı seçerek dermokozmetik.com adresindeki alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.



Saçlarınız dökülüyor ise, bu probleminizi asla ertelemeyin. Zira saç dökülmesi sorunu, doğru ürünlerle ve zamanında tedavi edilmesi halinde, sorun olmaktan çıkacaktır. Ducray markası, saç dökülmesi tedavisinde son derece etkili olan şampuanların üretimini yapmaktadır. Her türlü saç tipine uygun, kadın ve erkeklere özel saç dökülmesini durduran ducray marka şampuanları dermokozmetik.com ziyaretçileri ekonomik fiyatlarla satın alabilecektir.

Güneşin zarar verici etkilerinden korunmak adına Ducray güneş koruyuculardan sipariş vermenizi önerebiliriz. Dermokozmetik.com isimli eczane sitesinin Ducray sayfasında çok sayıda kaliteli güneş ürünleri bulabileceksiniz. Bu sayfada güneş koruyucu ürünlerin yanı sıra cildiniz için birbirinden yararlı cilt bakım ürünleri de sizleri bekliyor. Çeşitli cilt hastalıklarınızın tedavisi için yine ducray ürünlerini kullanabilirsiniz.



Yazımız içerisinde ducray markalı ürünlerden bazılarının resimlerine yer verdik. Tüm ducray ürünlerine gözatmak ve hemen siparişlerinizi vermek için siz de dermokozmetik.com adresine giriş yapabilirsiniz. Sitede ducray ürünlerinin yanı sıra daha birçok popüler cilt bakım ürün markalarına ait ürünler görebileceksiniz. Daha güzel, daha sağlıklı cilt yapısına kavuşmak isteyenler, saç dökülmesi ve kepek gibi problemlerden kurtulmayı arzu edenler, cilt rahatsızlıklarını kalıcı olarak tedavi etmeyi dileyenler bu siteye bağlanarak ducray başta olmak üzere önemli dermokozmetik markalarının ürünlerini alabileceklerdir.

3261
Yeni internet siteleri / Supermacizle.org ile Canlı maç izle
« on: June 23, 2014, 07:17:50 PM »
Web Site İsmi : http://www.supermacizle.org/

Web Sitenin Konusu - Alanı - Başlığı : Supermacizle.org ile Canlı maç izle

Web Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : Eylül 2013

Site ile alakalı Açıklama ve tanıtım mesajı : Supermacizle.org sitesine girenler, canlı maç izleyebilecekleri siteleri öğrenebilirler. Sitede ayrıca en güncel spor haberleri de kendine yer bulmuştur. Her türlü spor dalında yaşanan tüm haber ve gelişmeleri Supermacizle.org adresinde bulabileceksiniz.

En kaliteli canlı maç izleme siteleri, supermacizle.org ziyaretçilerine açıklanıyor. Siz de internetinizi kullanarak maçları bedava izlemek istiyorsanız, öncelikle supermacizle.org sitesine bağlanınız. Ve buradan canlı maç izleme hakkında bilgiler alınız.

Canlı maç izleme, justin tv izleme, lig tv izleme, d smart izleme ve çok daha fazlası bu sitede açıklanmaktadır. Nba maçlarını takip etmeyi arzulayanlar, Spor Toto Süper lig müsabakalarını seyretmek isteyenler, Uefa Avrupa ligi ve Şampiyonlar ligi heyecanını ücretsiz olarak yaşamayı dileyenler supermacizle.org sitesine girebilir.

Sporu seven, interneti üzerinden ücretsiz ve canlı maç izlemek isteyen herkesi bu adrese davet ediyoruz.

3262
Yeni internet siteleri / Trgoals izle | Trgoalsizle.com
« on: June 23, 2014, 06:58:36 PM »
Domain adı : http://www.trgoalsizle.com/

İçerik-Başlık : Trgoals izle | Trgoalsizle.com

Site Kuruluş Tarihi : 06 / 2014

Tanıtım, Açıklama : Maçları asla donma olmadan ve yüksek bir görüntü kalitesiyle izlemek istiyorsanız, trgoals izle sitesine girmenizi öneriyoruz. Trgoalsizle.com adresine girenler, internetlerini kullanarak nasıl maç keyfi yaşayabileceklerini öğrenebilirler.

Sitede, canlı maç keyfi yaşayabileceğiniz çeşitli internet siteleri tavsiyeleri de bulunabilecektir. Maçları internetten ve üstelik bedava izlemek isteyen herkes mutlaka bu siteye girerek bilgi almalıdır.

Trgoals sitesinde aklınıza gelebilecek her türlü lige dair müsabakalar mevcuttur. Bu müsabakaları takılma, donma, titreme olmadan keyifle seyretmeniz mümkün olacaktır. Maç izlemek için çuvalla para vermek istemiyorsanız Trgoalsizle.com sitesinden bu konuda tüyolar alabilirsiniz.

Sitede yer alan canlı maç izleme hakkındaki bilgileri yararlı bulduğunuz takdirde, bu siteyi sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayınız. Tüm sporseverlere iyi seyirler dileriz.


3263
Yeni internet siteleri / Dsmartizle.org farkıyla d smart izle
« on: June 23, 2014, 06:16:13 PM »
İnternet Sitesinin Adı : http://www.dsmartizle.org/

Site Konusu - Site Başlığı : Dsmartizle.org farkıyla d smart izle

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : 8 Haziran 2014

Site Hakkında Açıklamalar : D Smart bünyesinde NTV Spor Smart HD başta olmak üzere pek çok kaliteli kanal bulunmaktadır. Birbirinden güzel film kanalları, dizi kanalları, dünyanın takip ettiği belgesel kanalları, spor kanalları ve çok daha fazlası d smart müşterileri tarafından izlenebilir.

Siz de d smart izlemeye başlamak istiyorsanız, Dsmartizle.org sitesini açarak buradan D smart hakkında çok detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Şampiyonlar ligi ve Uefa Avrupa ligi maçları her sene Smart Spor HD kanalları vasıtasıyla D Smart müşterilerine sunulmaktadır. Ayrıca İspanya La Liga da yine d smart aboneleri tarafından keyifle seyredilebilir. Spora meraklı iseniz, Avrupa'nın en heyecanlı ligini ve en yetenekli yıldızlarını yüksek görüntü kalitesiyle takip etmeyi arzuluyorsanız D smart müşteri hizmetlerini arayarak siz de hemen d smart için başvuruda bulununuz.

D smart başvurusunda bulunmadan evvel, dsmartizle.org sitesinden de d smart izleme hakkında ön bilgiler edinebilirsiniz.

3264
Yeni internet siteleri / Lig tv izle - Ligtvizletir.com
« on: June 23, 2014, 06:02:41 PM »
Web Site İsmi : http://www.ligtvizletir.com/

Site Başlığı : Lig tv izle - Ligtvizletir.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : 2014 senesinin Haziran ayı içerisinde

Site Tanıtımı : Lig tv yıllardır ülkemizdeki tüm lig maçlarını müşterilerine sunmaktadır. Lig tv ile ilgili bilgiler almak isteyenler, lig tv izle linkine tıklayabilir. Geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan ligtvizletir.com sitesi, ziyaretçilerine lig tv hakkında değerli bilgiler veriyor.

Lig tv almaya maddi gücü yetmeyenler, çeşitli paketlerle maçların özetlerini izleme fırsatı bulabilirler. Lig tv'den maç özetlerini izlemek istiyorsanız, bu konuda yine ligtvizletir.com sitesine giriş yaparak bilgi alabilirsiniz.

Arzu edenler, çok cuzi ücretlerle lig tv'de maçlar dışındaki spor yorum programlarını, geniş maç özetlerini seyredebilirler. Neredeyse bedava fiyatına lig tv'yi maçlar dışındaki 24 saat boyunca takip etmeyi arzulayan sporseverler, Digitürk müşteri hizmetlerini arayarak bu konuda merak ettiklerini öğrenebilirler.

Ligtvizletir.com sitesi, ziyaretçilerine Lig tv'nin değerli yayınları ile ilgili bilgiler vermektedir. Lig tv'yi takip etmek istiyorsanız, bu siteyi açarak lig tv'yi daha yakından tanıyabilirsiniz.

3265
Yeni internet siteleri / Justintvizleyin.com ile Justin tv izle
« on: June 23, 2014, 05:43:01 PM »
Site İsmi : http://www.justintvizleyin.com/

Site Konusu : Justintvizleyin.com ile Justin tv izle

Domain Kayıt Zamanı : Haziran 2014

Tanıtım ve Açıklamalar : Tüm spor müsabakalarını, yüksek görüntü kalitesiyle Justin tv vasıtasıyla izleyebilirsiniz. Justin tv; sadece canlı maçları yayınlamakla kalmıyor, aynı zamanda siteye bağlanan ziyaretçilerin birbirleriyle sohbet etmesine de imkan sağlıyor.

Justin tv izleme hakkında bilgi edinmek istiyorsanız, justintvizleyin.com isimli internet sitesine bağlanabilirsiniz. Sitede justin tv ile ilgili hiçbir yerde bulamayacağınız birbirinden değerli bilgiler sizleri bekliyor. Justin tv'nin ziyaretçilerine sunmuş olduğu tüm imkanlar, justin tv'nin hangi canlı maçları yayınladığı, justin tv'nin nasıl izlenebileceği ve çok daha fazlası sitede ziyaretçilere en detaylı biçimde anlatılmaktadır.

Siz de dünyanın bütün liglerinden en heyecanlı maçları justin tv üzerinden izlemek için justintvizleyin.com sitesine giriş yaparak buradan bilgi toplayabilirsiniz.

3266
Yeni internet siteleri / Diziizleyin.net ile Dizi izle
« on: June 22, 2014, 01:59:02 AM »
Sitenin adı : Diziizleyin.net

İçerik - Başlık : Diziizleyin.net ile Dizi izle

Site Kuruluş Tarihi : Mayıs 2010

Tanıtım ve Açıklamalar : İnternetiniz vasıtasıyla yerli veya yabancı dizi izlemek istiyorsanız Diziizleyin.net adresine bağlanabilirsiniz. Sitede aklınıza gelebilecek tüm diziler hep bir arada toplanmıştır.

Sitenin sol yan menüsünde yerli dizileri, sağ yan menüsünde ise yabancı dizileri alt alta görebileceksiniz. Hangi dizinin bölümlerini izlemek istiyorsanız, ilgili diziye tek bir tuş kadar uzakta olacaksınız.

Türkiye'nin en kapsamlı dizi veritabanına sahip Online dizi izle sitesi Diziizleyin.net'i beğendiğiniz takdirde sevdiklerinizle bu siteyi paylaşmayı unutmayınız.

Sitedeki herhangi bir diziizleme sayfasına bağlanmanızın akabinde, arzu ettiğiniz takdirde diziyi bilgisayarınıza da indirebilirsiniz. Sayfadaki 'Diziyi İndir' butonuna basarak, diziyi bilgisayarınıza çekip dilediğiniz zaman izleme fırsatına sahip olabileceksiniz.

HD görüntü kalitesine sahip yüzlerce dizinin yanı sıra, Diziizleyin.net sitesinde en popüler TV Show programları da kendine yer bulmuştur. Kim milyoner olmak ister, Disko kralı, Survivor, Var mısın yok musun gibi herkesin beğeniyle takip ettiği bu programların gerek yeni gerekse de eski bölümlerini site vasıtasıyla izleyebilirsiniz.

Tüm site ziyaretçilerine keyifli seyirler dileriz.

3267
Yeni internet siteleri / En güzel Yapboz oyunları - Yapboz.org
« on: June 22, 2014, 01:40:48 AM »
İnternet Sitesinin Adı : Yapboz.org

Site Konusu - Site Başlığı : En güzel Yapboz oyunları - Yapboz.org

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : Ekim 2007

Site Hakkında Açıklamalar : Yapboz oynamayı sevenlere müjde! Yapboz.org adı altında yayın hayatını sürdüren sitede, en güzel yapboz oyunları hep bir arada toplanmıştır. Siteye giriş yaptığınız andan itibaren karşınızda birbirinden eğlenceli pek çok sayıda yapboz oyunu bulabileceksiniz.

Canınız internetten Yapboz oyunu oynamak istediği anda bundan sonra Yapboz.org sitesine bağlanarak, yapboz keyfi yaşayabilirsiniz.



En güzel arabaların, en sevilen çizgi film karakterlerinin yapboz oyunları bu sitede kendine yer bulmuştur. Ben10 Yapboz, Bmw Puzzle, Çakmaktaş Ailesi yapboz, Sunger bob yapboz, Garfield yapboz ve çok daha fazlası sitede siz yapboz sevenleri bekliyor.



Çevrenizde yapboz oyunu sevenler var ise, onlara da bu siteyi tavsiye etmeyi unutmayınız. Sitede özellikle oynamak istediğiniz bir yapboz oyunu var ise, arama çubuğuna bu oyunun adını yazmanızı öneriyoruz. Arama çubuğunu kullanmanız akabinde, arzu ettiğiniz oyun anında karşınıza gelecektir.



Yapboz.org ziyaretçileri, bu siteden yapboz oyunu dışında da çeşitli oyunlardan oynayabilecektir. Sitede yer alan bazı oyun oynama kategorileri şu şekilde sıralanabilir:

    Araba Yapbozları
    Bilgi Oyunları
    Boyama Oyunları
    Çizgi film Kahramanları
    Farkı Bul Oyunları
    Hafıza Oyunları
    Matematik Oyunları
    Puzzle Oyunları
    Strateji Oyunları
    Yapboz Oyunları
    Yüz Yapmaca
    Zeka Oyunları

Herkese keyifli oyunlar diliyoruz.

3268
Bebekler.name.tr | Bebeği emzirme ve bebek bakımı

Anneler aylarca bebekleri beklerler. Bebekleri doğduğunda onlara oldukça özel bir bebek bakımı sağlarlar. İlk olarak bebeklerin en önemli besini anne sütüdür. Ve bunu bilen her anne bebek için en az 6 ay kadar bebeği emzirme işlemi yapmaktadır. Böylece bebekler son derece sağlıklı bir süreçten geçmektedirler. Ancak anne bebeği sütten kesme işleminde de son derece dikkatli olmalıdır. Çünkü bu dönemde bebeğin vücudu henüz alışık olmadığı bir besinle karşılaştığı için tepkiler vermeye başlayacaktır. Bu nedenle bebeğinize en doğal besinleri vermeniz gerekecektir. Ona sebze çorbaları ve meyve püreleri yapmanız en iyi çözüm olacaktır. Tat duyusunun gelişmesi için aşırıya kaçmadan baharatlar koymanız limon gibi tat verici unsurlardan yararlanmanız yararlı olacaktır. Sonra yok bebeğim kilo almıyor yok zayıfladı gibi düşünmeyin geç kalmayın.

3269
Duvar Panelleri: Göz Alıcı Tasarımın Yeni Temsilcisi

Web: Duvarpanellerim.com

Duvar panelleri göz alıcı şıklığı ve birçok ortama uyum sağlayan doğallığıyla restoranlar, hastaneler, evler ve kafeler gibi birçok resmi ve özel mekanda ziyaretçilerine göz kırpıyor.

Duvar panelleri tasarım alanındaki farklılığı ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekerken, ürünün kullanım açısından sağladığı birçok kolaylık da bu ürüne olan talebi her geçen gün artırmaktadır. Kullanmayı düşünenler için duvar kaplama panellerinin artılarından bahsedecek olursak;


+ Duvar kaplama panelleri kesilmeye ve delinmeye uygun bir yapıdadır. Bu özelliği sayesinde üzerinde değişiklik ve düzenleme yapılması son derece mümkündür.
+ Yağmura ve suya son derece dayanıklı olduğu için dış mekanda da rahatlıkla kullanılabilir.
+ Hem doğal taş görüntüsündedir hem de doğal taşa oranla daha dayanıklıdır.
+ Bu panelleri kullandığınızda boyama ve yalıtım maliyetlerinden de kurtulmuş olursunuz.
+ Esnek özelliği sayesinde şömine gibi yassı alanlarda oldukça kolay uygulanabilmektedir.
+ Panelleri, kaba inşaatı tamamlanan neredeyse tüm yüzeylerde kullanmanız mümkündür.


Dekoratif duvar panelleri tüm bu artılarının yanı sıra tasarım açısından da son derece çeşitli olması sebebiyle günümüzde, görselliğin öneminin farkında olan birçok firma tarafından kullanılmaktadır. Ülkemizde özellikle son yıllarda kullanılmaya başlanan bir duvar paneli çeşidi olan 3 boyutlu duvar panelleri ise istenilen renk tonlarına da boyanabilen gerçekçi ve doğal yapısıyla bulunduğu ortama kalite katmaktadır. Şeker kamışı ve bambu kamışı olmak üzere iki tip malzemeden yapılan 3 boyutlu duvar panellerinden bambu kamışı ile yapılan paneller; şeker kamışıyla yapılan panellere nazaran daha kaliteli ve daha uzun ömürlüdür. Şeker kamışından yapılan paneller ise diğerine nispeten daha ucuzdur. Ancak hem uzun ömürlülüğü hem de liflerinin sağlık açısından antibakteriyel ve antialerjik özelliğe sahip olması nedeniyle bambu kamışından yapılan 3 boyutlu duvar panellerini tercih edebilirsiniz.

3 boyutlu duvar kaplama panelleri istenilen her boyutta üretilebilme olanağıyla tüm mekanlarda kullanılmaya uygundur. Ahşap kaplama paneller, taş kaplama paneller gibi birbirinden farklı modellerde üretilen bu paneller, her zevke hitap etmektedir. Ayrıca panellerin üzerine istediğiniz görselin resmini dijital baskıyla bastırarak duvarınızı tamamen kendi zevkinize göre süsleyebilirsiniz.

3270
Yeni internet siteleri / Online Alışveriş Sitesi - Markabedo.com
« on: June 19, 2014, 12:22:23 AM »
Online Alışveriş Sitesi - Markabedo.com

Merhaba, genç bir girişimci olarak milyonlarca dolar yatırım yaparak bir site yapmak mümkün olmadı. Ancak güvenilir bir alt yapı, stoktan teslim ürünler ücretsiz kargo ve kredi kartlarına taksit sağlayan bir firma olan İncir Elektronik A.Ş 'nin sağlamış olduğu alt yapı ile www.markabedo.com 'u hayata geçirdik. 425000 adet ürün, açıklamaları ve görsellerine sahip olan fiyat konusunda hepsiburada, gittigidiyor, hızlıal gibi firmalarla yarışabilir olan e-ticaret sitemizden yapacağınız her alışveriş ile onlara bir adım daha yakınlaştırıcaktır.

Sitemizin alt yapısı incir.com tarafından sağlanmış olup e-ticaret sitesi yapısında son teknolojiler kullanılmıştır. MarkaBedo olarak hedefimiz ilk yıl için tanıtım yapabilmek ve güvenilir bir site olduğumuzu kanıtlamaktır. Hedefimiz basit ama gerçek bir hedef olduğu için hergün indirimli ve ücretsiz kargo hizmeti olan ürünlerimizi sizlere tanıtmak olacaktır.


Sitemizin tanıtımında anahtar kelime hedefimiz yok, kimin neye ihtiyacı varsa ve fiyatımız makul ise alınmasını sağlamak yegane amacımız. Daha yolun başında emekleyen www.markabedo.com 'u ziyaret eder ve sitemizde vakit geçirirseniz alışveriş yapmasanızda yapmış kadar destek vermiş olursunuz. Bu emeği ve ziyareti bizlerden esirgemezseniz  çok mutlu oluruz.

Hadi bakalım şimdi bu yazıyı sonuna kadar okuyana kadar zaman ayırabildiyseniz bir de bir kaç ürüne göz atarsanız  yapmış olduğumuz tanıtım hedefine ulaşmış olacaktır. Teşekkürler.

www.markabedo.com

Pages: 1 ... 216 217 [218] 219 220 ... 232