Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - admin

Pages: 1 ... 218 219 [220] 221 222 ... 233
3286
Duvar Panelleri: Göz Alıcı Tasarımın Yeni Temsilcisi

Web: Duvarpanellerim.com

Duvar panelleri göz alıcı şıklığı ve birçok ortama uyum sağlayan doğallığıyla restoranlar, hastaneler, evler ve kafeler gibi birçok resmi ve özel mekanda ziyaretçilerine göz kırpıyor.

Duvar panelleri tasarım alanındaki farklılığı ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekerken, ürünün kullanım açısından sağladığı birçok kolaylık da bu ürüne olan talebi her geçen gün artırmaktadır. Kullanmayı düşünenler için duvar kaplama panellerinin artılarından bahsedecek olursak;


+ Duvar kaplama panelleri kesilmeye ve delinmeye uygun bir yapıdadır. Bu özelliği sayesinde üzerinde değişiklik ve düzenleme yapılması son derece mümkündür.
+ Yağmura ve suya son derece dayanıklı olduğu için dış mekanda da rahatlıkla kullanılabilir.
+ Hem doğal taş görüntüsündedir hem de doğal taşa oranla daha dayanıklıdır.
+ Bu panelleri kullandığınızda boyama ve yalıtım maliyetlerinden de kurtulmuş olursunuz.
+ Esnek özelliği sayesinde şömine gibi yassı alanlarda oldukça kolay uygulanabilmektedir.
+ Panelleri, kaba inşaatı tamamlanan neredeyse tüm yüzeylerde kullanmanız mümkündür.


Dekoratif duvar panelleri tüm bu artılarının yanı sıra tasarım açısından da son derece çeşitli olması sebebiyle günümüzde, görselliğin öneminin farkında olan birçok firma tarafından kullanılmaktadır. Ülkemizde özellikle son yıllarda kullanılmaya başlanan bir duvar paneli çeşidi olan 3 boyutlu duvar panelleri ise istenilen renk tonlarına da boyanabilen gerçekçi ve doğal yapısıyla bulunduğu ortama kalite katmaktadır. Şeker kamışı ve bambu kamışı olmak üzere iki tip malzemeden yapılan 3 boyutlu duvar panellerinden bambu kamışı ile yapılan paneller; şeker kamışıyla yapılan panellere nazaran daha kaliteli ve daha uzun ömürlüdür. Şeker kamışından yapılan paneller ise diğerine nispeten daha ucuzdur. Ancak hem uzun ömürlülüğü hem de liflerinin sağlık açısından antibakteriyel ve antialerjik özelliğe sahip olması nedeniyle bambu kamışından yapılan 3 boyutlu duvar panellerini tercih edebilirsiniz.

3 boyutlu duvar kaplama panelleri istenilen her boyutta üretilebilme olanağıyla tüm mekanlarda kullanılmaya uygundur. Ahşap kaplama paneller, taş kaplama paneller gibi birbirinden farklı modellerde üretilen bu paneller, her zevke hitap etmektedir. Ayrıca panellerin üzerine istediğiniz görselin resmini dijital baskıyla bastırarak duvarınızı tamamen kendi zevkinize göre süsleyebilirsiniz.

3287
Yeni internet siteleri / Online Alışveriş Sitesi - Markabedo.com
« on: June 19, 2014, 12:22:23 AM »
Online Alışveriş Sitesi - Markabedo.com

Merhaba, genç bir girişimci olarak milyonlarca dolar yatırım yaparak bir site yapmak mümkün olmadı. Ancak güvenilir bir alt yapı, stoktan teslim ürünler ücretsiz kargo ve kredi kartlarına taksit sağlayan bir firma olan İncir Elektronik A.Ş 'nin sağlamış olduğu alt yapı ile www.markabedo.com 'u hayata geçirdik. 425000 adet ürün, açıklamaları ve görsellerine sahip olan fiyat konusunda hepsiburada, gittigidiyor, hızlıal gibi firmalarla yarışabilir olan e-ticaret sitemizden yapacağınız her alışveriş ile onlara bir adım daha yakınlaştırıcaktır.

Sitemizin alt yapısı incir.com tarafından sağlanmış olup e-ticaret sitesi yapısında son teknolojiler kullanılmıştır. MarkaBedo olarak hedefimiz ilk yıl için tanıtım yapabilmek ve güvenilir bir site olduğumuzu kanıtlamaktır. Hedefimiz basit ama gerçek bir hedef olduğu için hergün indirimli ve ücretsiz kargo hizmeti olan ürünlerimizi sizlere tanıtmak olacaktır.


Sitemizin tanıtımında anahtar kelime hedefimiz yok, kimin neye ihtiyacı varsa ve fiyatımız makul ise alınmasını sağlamak yegane amacımız. Daha yolun başında emekleyen www.markabedo.com 'u ziyaret eder ve sitemizde vakit geçirirseniz alışveriş yapmasanızda yapmış kadar destek vermiş olursunuz. Bu emeği ve ziyareti bizlerden esirgemezseniz  çok mutlu oluruz.

Hadi bakalım şimdi bu yazıyı sonuna kadar okuyana kadar zaman ayırabildiyseniz bir de bir kaç ürüne göz atarsanız  yapmış olduğumuz tanıtım hedefine ulaşmış olacaktır. Teşekkürler.

www.markabedo.com

3288
Yeni internet siteleri / La roche posay ürünleri satış sitesi
« on: June 18, 2014, 05:08:58 PM »
La roche posay ürünleri satış sitesi

Güvenilirliği ve kalitesi tüm dünya tarafından kanıtlanmış La roche posay markalı ürünler, Dermokozmetik.com isimli internet sitesi vasıtasıyla kolaylıkla satın alınabilecektir. Sitede kendine yer bulan la roche posay ürünleri sayesinde, tüm cilt sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Bu ürünlerin en önemli özelliklerinden bir tanesi de % 100 doğal olmasıdır. Cildimi güzelleştireyim ya da cilt sorunlarıma çözüm bulayım derken, doğal olmayan ürünler kullananlar son derece istenmeyen durumlarla karşı karşıya gelebilmektedirler.



Her cilt yapısının farklı farklı ihtiyaçları vardır. La roche posay ürünleri bu anlamda, her türlü cilt yapısı için farklı çözümler üretmektedir. Cildinizin yapısı ve özellikleri her ne olursa olsun, cildinize uygun bir La roche posay markalı bir cilt bakım ürünü bulabileceksiniz. Dermokozmetik.com sitesinin La roche posay sayfasında yer alan ürünlerin kısa açıklamalarını okuyarak, size göre olan cilt bakım ürününü kolayca alabileceksiniz.

La roche posay ürünleri çok sayıda farklı amaca hizmet etmektedir. İlerleyen yaşınız için, yaşlanma karşıtı ürün arıyorsanız La roche posay markası bu alanda tercih edebileceğiniz en iyi markalardan bir tanesidir. Yaşınız artsa bile, bu ürünleri kullanmanız durumunda cilt yaşınız neredeyse yerinde sayacaktır. Yaşlanmalara bağlı ciltte meydana gelen kırışıklıklar la  roche posay ürünleri ile beraber yok olacaktır.



Güneşten en etkin şekilde korunmak adına yine la roche posay ürünleri tercihinde bulunmanızı tavsiye ediyoruz. Güneşin birçok faydalı etkisi olduğu gibi, cilde zarar verici yanları da mevcuttur. Güneşin zararlı olan etkilerinden cildinizi korumak adına la roche posay güneş ürünlerinden satın alabilirsiniz. La roche posay güneş koruyucularından kullananlar, yaz boyunca büyük bir keyifle güneşlenebilecektir.



La roche posay markası cilt bakımının yanında en kaliteli saç bakım ürünlerini de müşterilerine sunmaktadır. Çok daha güzel saçlara sahip olmak isteyenler, bu markaya ait ürünleri tercih edebilir. Saç dökülmesi problemi yaşıyorsanız La roche posay saç dökülmesine karşı olan serumu kullanabilirsiniz. Bu serum, saç tellerini çok daha güçlü kılacak ve saç dökülmenizi durduracaktır. Daha sağlıklı saçlar için La roche posay şampuanlarından da alabilirsiniz.



Saç dökülmesine çözüm üreten şampuan arıyosanız la roche posay şampuanları size çok iyi gelecektir. La roche posay markalı saç dökülmesini durduran şampuandan kullanlara, La roche posay saç dökülmesini giderici serumu da öneriyoruz. Saçınızda kepek problemi var ise, La Roche Posay Kerium DS Kepek Önleyici ve Giderici Kür Şampuanı, kepek sorununuza hızlı bir şekilde derman olacaktır.

3289
Yeni internet siteleri / La roche posay markalı ürünler
« on: June 18, 2014, 04:56:46 PM »
La roche posay markalı ürünler

Cildine önem veren, çeşitli cilt problemleri yaşayan ve kaliteli cilt bakım ürün markası arayanlara la roche posay markalı ürünleri hiç tereddüt etmeden tavsiye edebilirim. Dünyanın en önde gelen dermatologları da La roche posay markasını insanlara önermektedir. Peki La roche posay ürünlerini nereden tedarik edebilirim derseniz, bu alanda dermokozmetik.com isimli internet sitesi en iyi sitelerden birisidir.



Çok sayıda cilt probleminin tedavisi için la roche posay ürünlerini kullanabilirsiniz. La roche posay ürünleri, akla gelebilecek tüm cilt hastalıklarına derman olabilmektedir. Dermokozmetik.com sitesinin La roche posay kategorisinde, çeşit çeşit ürünler görebileceksiniz. Hangi cilt probleminiz var ise, siteden ilgili ürünü sadece tek bir tuşa basarak seçebilirsiniz. Vereceğiniz siparişler, adresinize en hızlı şekilde kargo yoluyla gönderilecektir.



Cildinizin sağlığı için doğal cilt bakım ürünleri kullanmak son derece önem teşkil etmektedir. Zira doğal olmayan cilt bakım ürünleri, cildinizdeki sorunlara çözüm olacağına, cildiniz üzerinde yeni yeni problemler üretebilir. Bu bağlamda sizlere en güvenilir cilt bakım ürün markalarından la roche posay markasını önermekteyim. Bu markaya dair ürünler, % 100 doğaldır ve cildinize asla zarar vermez.

Yaz ayına girmiş olduğumuz şu günlerde, güneşin zararlı etkilerinden korunmak adına kaliteli güneş koruyucuları kullanmak gerekecektir. Kaliteli güneş bakım ürünleri arayanlar, la roche posay güneş koruyucu ürünlere gözatabilirler. Dermokozmetik.com sitesinde çok sayıda la roche posay güneş koruyucu ürününü bir arada bulabilirsiniz. Bu ürünler sayesinde, cildiniz güneşin olumsuz etkilerinden tamamen korunacaktır.



Cildinizin çok daha güzel görünmesini istiyorsanız, bu alanda kendini kanıtlamış la roche posay ürünlerini kullanınız. Bu ürünleri kullanmanız akabinde, cildinizde gözle görülür bir iyileşme farkedeceksiniz. Cildinizdeki akneleri, sivilceleri ve benzeri istenmeyen oluşumları en kusursuz şekilde ortadan kaldırabilen la roche posay markalı ürünler, dermokozmetik.com sitesi ziyaretçilerine uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Siz de siteye giriş yaparak, bu ürünleri hemen satın alabilirsiniz.

Daha güzel ve sağlıklı bir cilt yapısına kavuşmak isteyen herkes la roche posay ürünlerini tercih edebilir. Cildinizin bakımı ve cilt hastalıklarınızın kesin tedavisi için bu markaya dair ürünleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tamamen doğal, aynı zamanda son derece kaliteli olan la roche posay ürünleri, şu anda dermokozmetik.com adresinde özel indirimli fiyatlarla satışa çıkarılmıştır. İndirim sona ermeden, ihtiyacınız olan ürünün siparişini vermeyi unutmayınız.


3290
Yeni internet siteleri / Kadına özel site - Kadın24
« on: June 17, 2014, 08:58:16 PM »
Web Site İsmi : http://www.kadin24.com/



Web Sitenin Konusu - Alanı - Başlığı : Kadına özel site - Kadın24

Web Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : Mayıs 2005
 
Site ile alakalı Açıklama ve tanıtım mesajı : Kadin24.com isimli internet adresi ziyaretçilerine moda, magazin, dekorasyon, güzellik, yaşam, sağlık ve benzeri konularla ilgili birbirinden değerli paylaşımlar sunmaktadır. Sitede en güncel magazin haberlerine, en moda kıyafet ve aksesuarlara ulaşabilme fırsatı bulabilirsiniz.

Sağlığınıza özen gösteriyorsanız sitede kendine yer bulan Sağlık kategorisinden son derece faydalı sağlık makaleleri okuyabilirsiniz. Özellikle kadına özel sağlık konuları bu sayfada site ziyaretçilerini bekliyor.
 
Kadın24 sitesine girenler ev dekorasyonu ile ilgili birçok çarpıcı öneri görebilirler. En şık ev dekorasyonu örnekleri sitede mevcuttur.

Sitede bilhassa güzellik, saç bakımı, makyaj teknikleri hakkında çok sayıda yazı bulunabilir. Siteyi beğendiğiniz takdirde çevrenizdeki kadın arkadaşlarınıza tavsiye etmeyi unutmayınız.

3291
Yeni internet siteleri / Ford yedek parça - Otomert.com.tr
« on: June 17, 2014, 08:27:30 PM »
Site İsmi : http://otomert.com.tr/



Site Konusu : Ford yedek parça - Otomert.com.tr

Domain Kayıt Zamanı : Ocak 2010

Firma Kuruluş Yılı : 1978

Firma Ünvanı : Oto Mert Melek Keskinkılıç

Firma adresi : Aksaray Mahallesi Tiryaki Hasan Paşa Caddesi 59 - B Fatih / İSTANBUL

Telefon numarası : 0212 529 52 85

Faks numarası : 0212 529 43 96

GSM Numaraları : 0533 656 77 33 ve 0555 961 77 65

Email adresi : info @ otomert.com.tr

Etiketler : focus yedek parça, Ford yedek parça, Oto Mert
 
Tanıtım ve Açıklamalar : Tüm Ford markalı otomobilleriniz için % 100 orjinal yedek parçalar, Otomert.com.tr adresinden uygun fiyatlarla temin edilebilir. Türkiye'nin hangi bölgesinde olursanız olun siparişleriniz ivedilikle tarafınıza ulaştırılacaktır.

Ford yedek parça ihtiyaçlarınızı bundan sonra otomert.com.tr vasıtasıyla kolayca karşılayabilirsiniz.

Tüm Ford otomobil markaları için yedek parçalar bu adreste ziyaretçilere sunulmuştur. Bulamadığınız bir yedek parça olması halinde, firma yetkilileri ile iletişim kurarsanız, taleplerinize en hızlı şekilde cevap verilecektir.


3292
Saç Diplerimde sıkıntı var, bioxcin forte kullanmaya başladım
Genç bir kızın başlıca sorunu hatta en önemli sorunlarından birisi saçları. Hele ki benimki gibi inatçı ve çıkmada direnç gösteriyorsa daha bi başa bela. Saçım çok yavaş uzuyor ve genelde yazları sıcak olur sıkılmamak için kestirelim gazına gelip saçınızı kestirirseniz ondan sonra uzamasını bekliyorsunuz. Uzama ne kadar yavaş gerçekleşirse sinirlerinizde o denli bozuluyor tabi. Tam bir aydır etrafımda kız arkadaşlarımdan ve annemin tanıdıklarından yardım istiyorum genelde doğal ürünler adı altında bir çok şey sattılar bana denedim. sonucu merak ediyorsunuz bende ediyordum sonuç sıfır hiç bir şey yok ve sonuç olarak o saçlarıma sürdüğüm yağlı şeylerin temizlenmesiyle uğraştım tam bir ay boyunca. Sonra bir gün internette dolaşırken Bioxcin Forte Şampuanın reklamını gördüm önceleri sadece saç dökülmesini önlediğini düşünüyordum ama öyle değilmiş şampuanın özelliklerini okuduğumda üzerinde % 40 a kadar saç miktarında artış olduğu gözlenmiştir yazıyor. Denemek için aldım Bioxcin Forteyi önceleri birden saçım artsın hevesiyle sürekli saçıma bakıyordum bu kadar ani olmasını beklemek de akıllıca değildi tabi ki ama yaklaşık 1 hafta on gün sonra kendi saçlarımı elime alınca hissettim saçlarım sadece uzamamış aynı zamanda da gürleşmişti tam istediğim gibiydi. Hala kullanıyorum ürünümü ve çok da memnunum.

http://www.bioxcin.com.tr/ ( Bioxcin.com.tr )

3293
Hayalindeki işi, Aradigimis.com sayesinde Bul

Herkesin bir iş hayali vardır. Bu hayalinizi gerçekleştirmeye sadece ve sadece bir tık kadar uzakta olduğunuzu biliyor muydunuz? Bugün sizlere hayatınızı baştan aşağı değiştirecek bir internet sitesi önereceğim. Sitenin adı, yazımızın hemen başında da görebileceğiniz gibi Aradigimis.com şeklindedir. Bu web adresi, piyasadaki tüm aktif iş ilanlarını tek bir çatı altında toplamaktadır. Yani iş bulmak istiyorsanız, bu siteye giriş yapmanız kafi olacaktır. Siteye bağlanmanızın akabinde karşınızda tüm iş kollarından ilanlar görebilirsiniz. Ayrıca ülkemizin tüm şehirleri için bu internet adresinde ayrı ayrı iş ilanları sayfaları hazırlanmıştır. Örnek vermek gerekir ise, Trabzon'da iş arayan bir kişi, sitenin aşağı kısmında yer alan il menülerinden Trabzon menüsüne tıklayabilir. Trabzon menüsüne tıklanmasının akabinde, site ziyaretçisinin önüne en güncel Trabzon iş ilanları gelecektir.

İnternetten iş aramak isteyenler, bir iş sahibi olmayı bekleyenler Aradigimis.com adresinde bekledikleri işi bulabilecektir. Türkiye'nin en geniş iş ilanı veritabanına sahip sitelerinden biri olan aradigimis.com isimli iş arama sitesi her geçen gün büyümeye devam ediyor.

3294
İş ilanları - Cv örnekleri - Sınav Bilgileri

Herkese merhabalar,

Bugün sizlere üç site birden tanıtmak istiyorum. Sitelerin hepsinin ortak bir özelliği mevcut. Bu üç sitede de en güncel iş ilanları ziyaretçileri bekliyor. Türkiye'nin tüm illerinden ve her türlü sektörden iş ilanları bu sitelerde bulunabilecektir.

İlk olarak Bilgimekani.com adresinin tanıtımıyla yazımıza başlayalım. Bilgimekani.com sitesine girenler karşılarında aktif iş ilanlarının yanı sıra önemli sınavlara dair bilgiler de bulabilecektir. Aof kayıtları hakkında bilgi almak isteyenler, çeşitli sınavların sorularını ya da sonuçlarını öğrenmeyi arzu edenler, bu siteye bağlanabilir.

Yazımıza ilan66.com adresiyle devam edelim. Bu adreste de yine 2014 yılına dair iş ilanları, en güncel kamu haberleri, devlet ikramiyesi hakkında yazılar, satılık ve kiralık ev ilanları, ösym haberleri ve çok daha fazlası kendine yer bulmuştur.

Son olarak is-basvuru.com adresinden bahsedeceğim. İş arayanlar, iş başvurusunda bulunmayı düşünüyorlarsa bu sitede yer alan cv örneklerini inceleyebilirler. Sitede cv örnekleri, özgeçmiş hazırlama, mektup yazma, dilekçe örneği gibi faydalı içerikler bulabilirsiniz.

Etiketler: aof kayıtları, devlet ikramiyesi, cv örnekleri

3295
Yeni internet siteleri / Poydos.com - Sosyal Ağ Sitesi
« on: June 13, 2014, 01:18:42 PM »
Poydos.com - Sosyal Ağ Sitesi

http://www.poydos.com/ sitesi, onlarca farklı servisi ziyaretçilerinden hiçbir ücret talep etmeden sunan bir sosyal ağ sitesidir. Siteye giriş yapanlar, tüm televizyon kanallarını canlı olarak izleme imkanı bulabilirler. Ayrıca bu tv kanallarında yayınlanacak olan programların saatlerini de yine siteden takip edebilirler.



Poydos.com üyelerine sunulanlar elbette bunlarla sınırlı değil. Milyonların büyük bir beğeniyle takip ettiği diziler, en kaliteli filmler bu sitede gösterime çıkmaktadır. Herkes kendine bir hesap açarak, buraya diledikleri müzikleri, videoları ve diğer tüm içerikleri yükleyebilir.



Siteyi beğendiğiniz takdirde, sevdiklerinizle paylaşmayı ve onların bu sisteme üye olmasını sağlayabilirsiniz.



En güzel diziler, en beğenilen filmler, en çok oynanan flash oyunlar, spor, yaşam, haber, hobi ve eğlence adına her şey bu adreste sizleri bekliyor.


3296
Yeni internet siteleri / Bebek beslenmesi
« on: June 13, 2014, 12:53:40 PM »
Bebek beslenmesi

Bebeklerinizin sağlıklı bir gelişim gösterebilmesi adına en doğru şekilde beslenmesi çok önemlidir. Bu bağlamda bebek beslenmesi hakkında tüm anne ve babaların araştırmalar yaparak bilinçlenmesi elzemdir. Çiçeği burnunda ebeveynlere bebek beslenmesi ve bebek bakımı ile ilgili olarak hazırlanan Facebook.com/bebekbeslenmesigelisimi sayfasını tavsiye edebiliriz. Bu sayfada anne sütünün önemi, Bebeklerin Kilo Almama Nedenleri, Bebek Maması Hazırlanmanın Kolay Yolları, Mevsimlerin Bebekler Üzerindeki Etkisi, Bebeklerde Yürümenin Gecikmesi, Bebeklerde Gaz Sancısı, Bebek Beslenmesinde İlk 6 Ay gibi çok önemli konulara binaen yazılar bulunabilecektir.

Bebek beslenmesi konusunda arzu ederseniz aşağıdaki videoyu seyredebilirsiniz. Videoyu seyrettikten sonra çevrenizdeki diğer anne ve anne adaylarıyla paylaşmayı unutmayınız.

Bebek beslenmesi

Yazımızın bitimindeki videoda ise bebeklerin ağız bakımı ile ilgili eğitici bir video görebileceksiniz. Ağız bakımının nasıl yapılacağı videoda detaylı bir şekilde uzman doktor tarafından gösteriliyor. 

Etiketler: Bebek beslenmesi, bebek bakımı, 6 Aylık bebek, eğitici bebek videoları

6 aylık bebek



Videolar

youtube.com/watch?v=8woM-lBOSKw
youtube.com/watch?v=dMLkO2C0ASQ

3297
Yeni internet siteleri / Öksürük ilacı
« on: June 13, 2014, 12:22:27 PM »
Öksürük ilacı

Öksürük nedenleri, öksürük engelleyici bitkisel tedaviler ve çok daha fazlası Facebook.com/oksuruk adlı sayfada sizleri bekliyor. Sayfaya giriş yapanlar öksürük ile ilgili bilmedikleri pek çok şeyi buradan öğrenebilir.

Öksürük yapan hastalıklar, öksürüğün nasıl ortadan kaldırılabileceği, öksürüğe çok iyi gelen bitkiler gibi konular bu facebook sayfasında kendine yer bulmuştur.

Öksürük konusunda daha fazla bilgi almak için youtube.com/user/oksurukilaci adlı youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz. Bu kanalda öksürük ile ilgili birçok video yer almaktadır. Öksürük ilacı kanalında bulabileceğiniz bazı videolar şu şekildedir: Zatürrenin Bitkisel Tedavisi, öksürük bitkisel ilacı, alerjik astım ve alerjik nezle tedavisi.

Öksürüğe iyi gelebilecek Kara turpun tüm önemli faydalarını aşağıdaki video linkinden öğrenebilirsiniz. Kara turp sayesinde öksürük sorununuz ortadan kalkabilir.

Video: öksürük

( youtube.com/watch?v=Ujov4gPFK_M )

3298
Alışveriş, Moda ve Teknoloji Blogu - incelerim.com

Türkiye’nin sosyal haber blogu www.incelerim.com açıldı. Daha önceden de girişimcilik yapmış 2 profesyonel girişimcinin tekrardan pozitif enerjisiyle başlayan blog her geçen gün daha da büyüyor. Açılması kısa bir süre olmasına rağmen özgün içerikleri ve sosyal medya’da büyüyen bir grafiği olduğunu belirtmek isterim.

Sitenin sıradışı haberleri yanı sıra adından da anlaşılacağı gibi birçok kategoride sizin adınıza incelemeler yapıyor sizlere haber veriyor. Alışveriş, moda, teknoloji, internet, anne-bebek, sağlık gibi alanlarda özgün içerikler bulabilirsiniz.

incelerim.com adresini günlük takibe almanızı tavsiye ederim. Herkese iyi bloglamalar.

3299
Yeni internet siteleri / Kraloyuns.net ile Kral Oyun Oyna
« on: June 07, 2014, 09:46:43 PM »
İnternet Sitesinin Adı : http://www.kraloyuns.net/

Site Konusu - Site Başlığı : Kraloyuns.net ile Kral Oyun Oyna

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : Kasım 2006
 
Site Hakkında Açıklamalar : Oyun meraklılarına müjde! Piyasadaki en kral oyunlar, Kraloyuns.net adresinde toplanıyor. Siteye girdiğiniz andan itibaren karşınızda çok sayıda kaliteli oyun görebileceksiniz.

Kraloyuns.net isimli kral oyun sitesinde her zevke göre oyun türü kendine yer bulmuştur. Arzu edenler barbie oyunları, giysi giydirme oyunları, kız oyunları, makyaj oyunları ve yemek oyunları oynayabilecekken, arzu edenler ise araba oyunları, dövüş oyunları ve savaş oyunları oynayabilir. Gerek kızlara yönelik, gerek erkeklere yönelik birçok eğlenceli oyun bu sitede kendine yer bulmuştur.



Canınız oyun oynamak istediği anda bu siteye bağlanarak en kral oyunları doya doya oynayabilirsiniz.



Sitede kendine yer bulan bazı oyun kategorilerinin adları şu şekilde sıralanabilir:

2 Kişilik
Aksiyon
Araba
Balon Patlatma
Barbie
Basketbol
Beceri
Ben10
Bilardo
Boyama
Çizgi Film
Çoçuk
Dövüş
Friv
Futbol
Giysi Giydirme
Kağıt
Kız
Komik
Macera
Makyaj
Manken
Mario
Motor
Müzik
Nişan
Oda
Savaş
Spor
Uçak
Yemek
Zeka



Yukarıda adı geçen tüm bu oyun kategorilerini, sitenin sağ yan tarafında alt alta görebilirsiniz. O anda hangi tür oyundan oynamak istiyorsanız, seçiminizi tek bir tuşa basarak kolayca gerçekleştirebileceksiniz.

Herkese keyifli oyunlar dileriz.


3300
Web Site İsmi : http://www.sigaranasilbirakilir.com/

Site Başlığı : Sigara Nasıl Bırakılır sorusunun cevabı Burada

Site Sloganı : Sigarayı bıraktıran ilk ve tek web sitesi

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Mayıs 2014

Site Tanıtımı : Sigara içiyorsanız ve bir türlü bu zararlı alışkanlığı bırakamıyorsanız sizi Sigaranasilbirakilir.com adresine bekliyoruz. Bu sitede, Sigaranın zararları hakkında çok sayıda değerli makale ve video görebileceksiniz.

Sigarayı bırakmanızın akabinde gerek maddi gerekse de manevi anlamda elde edeceğiniz kazançlar, sigarayı bırakanların hikayeleri ve çok daha fazlası sitede kendine yer bulmuştur.

Sigara nasıl bırakılır adresinde Brad PİTT, Müjde AR gibi çok sayıda ünlü insanın sigara hakkındaki görüşleri de sizleri bekliyor. Sigarayı bırakan kişilerin, bu tehlikeli alışkanlıklarından kurtulmaları akabinde hayatlarında nelerin değiştiği sitede paylaşılmaktadır.

Sigaranın zararları hakkında bilinçlenmek ve sigarayı bırakmanın yollarını öğrenmek isteyenleri bu siteye davet ediyoruz. Herkese sigarasız ve sağlık dolu günler dileriz.

Pages: 1 ... 218 219 [220] 221 222 ... 233