Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - admin

Pages: 1 ... 230 231 [232] 233
3466
Yeni internet siteleri / Gunluktv.net farkıyla TV izle
« on: March 28, 2014, 01:46:58 AM »
Domain adı : Gunluktv.net

İçerik-Başlık : Gunluktv.net farkıyla TV izle

Site Kuruluş Tarihi : Ocak 2013

Tanıtım, Açıklama : İnternetinizi kullanarak tv izlemek mi istiyorsunuz? O halde tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Zira Gunluktv.net sitesi ziyaretçileri tüm televizyon kanallarını canlı olarak izleme fırsatı bulabileceklerdir.

Günlük tv sitesinde yer alan tv kanalları, çeşitli kategorilere ayrılmıştır. Bu kategoriler şu şekilde sıralanabilir:

    Belgesel Kanalları
    Dini Kanallar
    Haber Kanalları
    Spor Kanalları
    Ulusal Kanallar
    Yemek Tarifleri Kanalları

O anda canınız ne tür bir tv kanalı izlemek istiyor ise, sitedeki menüden seçiminizi yapabileceksiniz. Arzu edenler spor kanallarını, arzu edenler yemek tarifi kanallarını, arzu edenler haber kanallarını takip edebilir. Her türlü tv kanalı, bu sitede sizleri bekliyor.

Gunluktv.net sitesinde, televizyon kanallarının yanı sıra çok sayıda radyo kanalı da kendine yer bulmuştur. İnternetten radyo dinlemek için yine bu siteyi tercih edebilirsiniz.

Site ziyaretçileri, çeşitli tv kanallarında yayınlanan popüler programların tekrarlarını bu sitede görebileceklerdir. Herhangi bir programı kaçırdınız diye üzülmeyin. Bundan sonra kaçırmış olduğunuz tüm yayınları Gunluktv.net farkıyla izleme şansına sahipsiniz.

Herkese keyifli seyirler dileriz.

3467
İnternet Sitesinin Adı : eofis.com.tr

Site Konusu - Site Başlığı : Hazır Ofis, Sanal Ofis, Toplantı Odası - eofis.com.tr

Domainin Register Edildiği Tarih : Nisan 2011

Site Hakkında Açıklamalar : eOfis firması, müşterilerine hazır ofis, sanal ofis, toplantı odası kullanımı ve şirket kuruluş danışmanlığı hizmetleri sunmaktadır.

Hazır ofis kiralayarak, uzun süreli kira kontratı derdinden kurtulabilir, maliyetlerinizi en aza indirgeyebilirsiniz. Ofisinizin mobilya dekorasyon, internet, su, elektrik, ısınma, hatta çay ve kahve ihtiyaçlarına kadar her türlü gereksiniminin  karşılanması adına siz de eOfis firması güvencesiyle hazır ofis kiralayabilirsiniz. Hazır ofis kiralayanlar, eofis firmasının Tüm merkezlerindeki Toplantı Odalarının ve Business Loungeların kullanım hakkını da elde edebileceklerdir. Ofislerin düzenli bir şekilde temizlik ve bakımı, self servis içecek, hızlı ve kablosuz internet, misafirlerin karşılanması gibi çok özel ihtiyaçlar, hazır ofis kiralayan müşterilere sunulmaktadır. Hazır ofis hakkında daha detaylı bilgilere eofis.com.tr sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hazır ofis, sanal ofis gibi hizmetlerin yanı sıra şirket kuruluş danışmanlığı hizmeti yine eofis tarafından müşterilerine sunulmaktadır. Şirketlerinizin kuruluş giderlerini ve her türlü maliyetini minimum seviyeye indirmek istiyorsanız eofis.com.tr sitesinde yer alan şirket kuruluş danışmanlığı sayfasını incelemenizi öneriyoruz.

İstanbul'un en merkezi bölgelerinde hazır kiralık ofisler tutmak isteyenler, http://www.eofis.com.tr/ sitesine girerek buradan detaylı bilgiler toplayabilir. Ayrıca aklınıza takılan konular olduğu takdirde, sitede yer alan 'İletişim' sayfasındaki formu doldurabilir veya yine bu sayfadaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

Telefon Numarası: 444 34 80
Faks Numarası: 0212 465 62 22
E-posta Adresi: eofis @ eofis.com.tr

3468
Yeni internet siteleri / Gersan Gergi Tavan ve Barisol
« on: March 28, 2014, 01:07:04 AM »
Web Site İsmi : Gersangergitavan.com

Site Başlığı : Gersan Gergi Tavan ve Barisol

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Nisan 2013

Firma adı : Gersan Gergi Tavan Sistemleri

Site Tanıtımı : Gersangergitavan.com adı altında faaliyetlerini sürdüren internet sitesi, Gersan Gergi Tavan Sistemleri Firması tarafından hazırlanmıştır. Bu internet sitesinde, firma tarafından sunulan hizmet ve ürünler ile ilgili son derece detaylı bilgilere ulaşma fırsatı bulabilirsiniz.

Site ziyaretçileri Gersangergitavan.com üzerinden çeşit çeşit Gergi Tavan örneklerini inceleyebilecektir. Yüzlerce farklı gergi tavan modeli sitede kendine yer bulmuştur. Site vasıtasıyla aynı zamanda çok sayıda duvar kağıdı posteri de incelenebilecektir.

Gergi Tavan fiyatları hakkında fikir sahibi olmak, birbirinden şık gergi tavan modelini incelemek, bu gergi tavan tasarımlarının teknik özelliklerini öğrenmek isteyenler siteye giriş yapabilirler.

Sitede yer alan Barisol sistemleri sayfasına bağlanarak Barisol sistemleri hakkında aklınıza takılan sorulara cevap alabilirsiniz.

Gersan Gergi Tavan Sistemleri referanslarını ve kalite belgelerini yine site içerisinde görebileceksiniz. Firma ile iletişim kurmak için, sitedeki 'İletişim' sayfasından form doldurabilir veya aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

Firma İletişim Bilgileri

Adres: Mustafa Paşa Mahallesi Şehit Yılmaz Argon Caddesi Numara:97 Gebze - KOCAELİ
Telefon Numarası: 0(262) 644 52 52
E-posta adresi: info @ gersangergitavan.com

3469
Yeni internet siteleri / Taşeron haber sitesi - Taseronhaber.com
« on: March 28, 2014, 12:45:47 AM »
Site İsmi : Taseronhaber.com

Site Konusu : Taşeron haber sitesi - Taseronhaber.com

Etiketler : Taşeron, Taşeron haber, Taşeron işçi haberleri, Haber 7, Siyaset haberleri, Spor haberleri, İşçi dernekleri, Kaşip, Taşeron işçi, haber7

Domain Kayıt Zamanı : Ağustos 2011

Tanıtım ve Açıklamalar : Taseronhaber.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren haber sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile taşeron işçi haberleri başta olmak üzere ülke gündeminde yaşanan tüm gelişmeleri takip etme fırsatı bulabilirsiniz.

Taşeron haber sitesi arayanlar, taşeron işçi haberlerini yakından takip etmek isteyenler, taseronhaber.com sitesine giriş yapabilirler.

Site içerisinde çok sayıda haber kategorisi mevcuttur. Bu kategorilerden bazıları şu şekilde sıralanabilir: Gündem Haberleri, Taşeron İşçi haberleri, Siyaset haberleri, Yaşam haberleri, Spor haberleri, Sağlık haberleri, Teknoloji Haberleri.

Yukarıda adı geçen Tüm bu haber kategorilerine gözatan site ziyaretçileri aynı zamanda işçi derneklerinde yaşanan son gelişmeleri, Kaşip ile ilgili haberleri ve birbirinden değerli köşe yazarlarının Taşeron işçiler hakkında kaleme aldığı yazıları inceleyebilecektir.

3470
Yeni internet siteleri / Tesettür Giyim
« on: March 26, 2014, 11:42:27 PM »
Tesettür Giyim

Giyinmek her kadın için en önemli güzellik göstergesidir. Hanımlar arasında yaşanan şıklık yarışının ilk evresi güzel giyinmekten geçer.Tesettür Abiye Kapalı hanımlar dada bu şıklık yarışı ve güzel giyinme istekleri her zaman mevcuttur. Bu nedenle tesettür giyimde gelişmelerin olması üretimin hızlanması modellerin ve renklerin artması canlılığın sağlanması sonucu tesettürlü bayanlar dada alışveriş tutkusu artmış bulunmaktadır. Bayan giyim bu denli hızlı ilerlerken ve değişikliğe uğrarken hanımların da alışveriş konusunda bu kadar istekli olması normal oluyor. Tesettürlü hanımlara özel hazırlamış olduğumuz son moda kıyafetler tesettüre dair her şey en trend kombinler ile artık tesettürlü hanımların internet üzerinden sitemiz aracılığı ile aradıklarını hem daha kolay hem de kaliteli bir biçimde bulmalarını sağlamış olacağız. Tesettürlü hanımlara özel hazırlamış olduğumuz tesettür kıyafetlerin yanı sıra tesettür abiyeler sayesinde de özel günlerinize yakışır şıklığa dair modeller sunarak sizlerin kafasında fikir oluşturmanızı sağlamaktayız. Her zevke hitap eden ürünlerin yanı sıra kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktayız. Aradığınız ürünleri nerede daha kolay ve daha avantajlı bulabilirsiniz biz sizler için araştırıp bulmaktayız. Yapmanız gereken tek şey www.e-tesetturabiye.com adresine tıklayarak sitemizi ziyaret etmek ve alışveriş yapmadan önce sizin için araştırdığımız fırsatları kaçırmamanızdır.

3471
Web Site İsmi : http://www.qr-kod.com/

Site Başlığı : Türkçe QR Kod Oluşturma Sitesi - qr-kod.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Mart 2014

Site Tanıtımı : qr-kod.com adı altında faaliyetlerine başlayan internet sitesine hoşgeldiniz. Bu internet sitesi aracılığı ile bir bağlantının, e-posta adresinin, lokasyonun, telefon numarasının veya sms'in qr kodlarını oluşturabileceksiniz.

Öncelikle qr kod nedir sualinin cevabını bilmeyenler için kısa bir tanım yapalım.



QR Kod, akıllı cep telefonu kamerası tarafından algılanan cep telefonu kamerasi tarafindan algilanip bir verinin aktarilmasini saglayan 2 boyutlu yeni nesil barkod teknolojisidir. QR kod sayesinde, bulunduğunuz lokasyonu, kartvizitinizi, e-posta adresinizi, internet sitenizi insanlara yollayabilirsiniz. İşte tüm bunları qr kod haline getirmek için, qr-kod.com isimli internet sitesine bağlanmanız gerekecektir.

qr-kod.com Sitesine giriş yaparak, siz de saniyeler içerisinde qr kod oluşturabilirsiniz.

qr-kod.com sitesi, Türkçe içerikle yayın yapan ender QR Kod sitelerinden bir tanesidir. Sitenin en önemli özelliklerinden bir tanesi de halen pek çok sitede bulunmayan WİFİ özelliğinin olmasıdır.

3472
Yeni internet siteleri / SGK sorgulama ve Askerlik sorgulama adresi
« on: March 26, 2014, 10:31:25 PM »
Domain adı : Turkdevlet.com

İçerik-Başlık : SGK sorgulama ve Askerlik sorgulama adresi

Etiketler : Kültür ve Turizim Bakanlığı sorgulama, askerlik sorgulama, SGK Sorgulama, Su faturası sorgulama

Site Kuruluş Tarihi : 2013 Senesinin Ağustos Ayı İçerisinde

Tanıtım, Açıklama : Turkdevlet.com sitesi ziyaretçileri, en güncel kamu haberlerini takip edebileceği gibi, askerlik sorgulama, SGK Prim gün sayısı sorgulama, su faturası sorgulama gibi işlemlerini de gerçekleştirebilirler.

Sitede yer alan SGK sorgulama sayfasına giriş yaparak SGK Sigorta Borcu sorgulama ve ödeme işlemleri, Emekli Sandığı Borç Sorgulama, SGK’dan pirimin en son ne zaman yattığını SMS ile öğrenme gibi konuları inceleme fırsatı bulabilirsiniz.

Sitede kendine yer bulan en popüler konular şu şekilde sıralanabilir: T.C. ile haciz sorgulama ve borç öğrenme, Askerlik Sorgulama,  Suudi Arabistan’da çalışacak eleman ilanı, SGK Sorgulama, SGK Hizmet Dökümü ve SGK gün sorgulama.

Tüm bunlar ve çok daha fazlası Turkdevlet.com adresinde sizleri bekliyor.

3473
Yeni internet siteleri / Kırmanço Müzik Farkıyla Müzik Dinle
« on: March 26, 2014, 10:03:21 PM »
İnternet Sitesinin Adı : Kırmanço.com

Site Konusu - Site Başlığı : Kırmanço Müzik Farkıyla Müzik Dinle

Domainin Register Edildiği Tarih : Mart 2014

Site Hakkında Açıklamalar : Herkese merhabalar,

İnternetten müzik dinlemek mi istiyorsunuz? Size bugün internetten doya doya müzik dinleyebileceğiniz çok güzel bir site tavsiye edeceğim. Sitenin adı, konumuzun başından da görebileceğiniz gibi Kırmanço.com şeklindedir. Türkçe karakterli olan bu alan adına http://xn--krmano-0ua10d.com bağlantısından da giriş yapabilirsiniz.

Sitede çok sayıda popüler şarkı kendine yer bulmuştur. Canınız şarkı dinlemek istediğinde bundan sonra kırmanço.com sitesine bağlanarak her türlü şarkıyı dinleme şansına sahip olabilirsiniz.

İnternetiniz vasıtasıyla mp3 dinlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Her zevke göre birçok şarkı, Kırmanço Müzik sitesi ziyaretçilerini bekliyor.

Tüm site ziyaretçilerine iyi eğlenceler dileriz.

3474
Yeni internet siteleri / Gerzek.org - Bedava Sohbet Odaları
« on: March 26, 2014, 09:38:49 PM »
Site adı : www.gerzek.org

Site başlığı : Gerzek.org - Bedava Sohbet Odaları

Sitenin register edildiği tarih : Aralık 2013

Site ile alakalı Tanıtım mesajı : Gerzek.org adı altında faaliyetlerine başlayan Sohbet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile sohbet odalarına bağlanarak, doya doya sohbet etme imkanı bulabilirsiniz.

İnternetten sohbet etmek isteyenler, bundan sonra gerzek.org isimli web adresine bağlanarak, chat yapmanın keyfini yaşayabilirler.

Gerzek.org sitesinde sohbet etmek için herhangi bir üyelik kaydı yaptırmanıza asla gerek yoktur. Sohbet odalarına bağlanmak tamamen ücretsizdir. En ufak bir mebla ödemeden çok sayıda insanla birden sohbet etmek istiyorsanız siz de bu siteyi tercih edebilirsiniz.

Sohbet odalarına ücretsiz olarak bağlanmak için, rumuzunuzu girmeniz yeterli olacaktır. Akabinde karşınıza çıkan insanlarla sohbete başlayabileceksiniz.

Tüm site ziyaretçilerine keyifli sohbetler dileriz.

Sevgilerimizle

3475
Site İsmi : www.kadinyasamsaglik.com

Site Konusu : Kadinyasamsaglik.com | Sağlık Haberleri, Güzellik, Moda

Etiketler : kadınca, sağlık, güzellik, moda, kadın, yemek tarifleri, şifalı bitkiler, dekorasyon, teknoloji

Domain Kayıt Zamanı : Şubat 2014

Tanıtım ve Açıklamalar : Kadinyasamsaglik.com adı altında faaliyetlerine başlayan internet sitesine hoşgeldiniz. Bu site, özellikle kadınlar için hazırlanmıştır. Sitede birbirinden özel güzellik önerileri, birbirinden lezzetli yemek tarifleri, en güncel sağlık haberleri ve çok daha fazlası kendine yer bulmuştur.

Ziyaretçiler, kadinyasamsaglik.com adresinde bilhassa sağlık konularıyla ilgili son derece geniş bir içerik bulabileceklerdir. Sitede sağlık konusunda, sağlık haberlerinin yanı sıra hamilelik, cilt bakımı, bebek sağlığı gibi konular hakkında da paylaşımlar görebilirsiniz. Formuna dikkat etmek isteyenlere ise, sitedeki 'Diyet' kategorisini tavsiye ederiz.

Yaşama dair pek çok değerli paylaşımın bir arada bulunduğu Kadinyasamsaglik.com adresine tüm kadınları ve sağlığına dikkat eden herkesi davet ediyoruz.

3476
Web Site İsmi : Hisartemizlik.com



Site Başlığı : Hisartemizlik.com - Ofis Temizliği ve Ev temizliği şirketleri

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Mart 2013

Site Tanıtımı : Evinizi ya da ofisinizi temizletmek istiyorsanız, Hisartemizlik.com adlı internet sitesine bağlanarak buradan Hisar temizlik şirketleri ile iletişime geçebilirsiniz. Eviniz ya da ofisiniz, her biri tecrübeli ve işinde uzman temizlik personelleri tarafından özenle temizlenecektir.

Ofisinizin temizlik ihtiyaçlarını karşılamak istiyorsanız sitedeki ofis temizliği sayfasına giriş yaparak, buradan ofis temizliği hizmetleri ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Hisar ev temizliği şirketleri, müşterilerine ev ve ofis temizliği dışında İnşaat ve Tadilat Sonrası Temizlik, Buhar Makinesi İle Temizlik, Halı ve Koltuk Yıkama Hizmeti, Hasar sonrası temizlik, Fabrika Temizliği, Hastane Temizliği, Villa temizliği gibi hizmetler de sunmaktadır.

Siz de temizlik ihtiyaçlarınızı Hisar Temizlik farkıyla karşılamak istiyorsanız, aşağıdaki iletişim kanalları vasıtasıyla firma ile irtibat kurabilirsiniz.

Sabit Telefon: 0212 258 09 01
GSM: 0532 172 26 69


3477
Site İsmi : Bogazicitem.com

Site Konusu : Boğaziçi Temizlik Şirketleri - Bogazicitem.com

Firma Adı : Boğaziçi Temizlik Ltd. Şti.

Etiketler : ev temizliği şirketleri, temizlik şirketi, temizlik şirketleri, ofis temizliği, cam temizliği

Domain Kayıt Zamanı : Ağustos 2004

Tanıtım ve Açıklamalar : Boğaziçi Temizlik firması tarafından hazırlanan Bogazicitem.com isimli internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, firmanın sunmuş olduğu her türlü temizlik hizmeti hakkında son derece detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Boğaziçi temizlik şirketleri tarafından sunulan başlıca temizlik hizmetleri şu şekilde sıralanabilir:

    Ofis temizliği
    Ev Temizliği
    Halı Yıkama
    Dış Cephe Temizliği
    İnşaat ve Tadilat Sonrası Temizlik
    Buhar Makinesi ile Temizlik
    Koltuk Yıkama ve Temizliği
    Yangın ve Su Basması Sonrası Temizlik
    Zemin Temizliği ve Bakımı
    Endüstriyel Temizlik
    Hastane ve Klinik Temizliği
    Jaluzi ve Perde Temizliği

Yukarıda adı geçen hizmetler ile ilgili aklınıza takılanları site içerisinde yer alan 'İletişim' sayfası üzerinden dile getirebilirsiniz. Site ziyaretçileri 'Temizlik Fiyatlarımız' menüsünü kullanarak, her türlü temizlik hizmetine dair fiyat verilerine de ulaşabilirler.

Boğaziçi Temizlik Ltd. Şti. Türkiye'nin en önde gelen kurumlarının temizlik ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bu kurumlara dair referans bilgileri yine site üzerinde kendine yer bulmuştur.

3478
Yeni internet siteleri / Tema Akademi Ortak Sağlık Güvenlik Birim
« on: March 25, 2014, 11:52:19 PM »
Tema Akademi Ortak Sağlık Güvenlik Birim

Tema Akademi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Merkezi , İş Güvenliği Kursu alanında kazandığı başarıdan sonra, İstanbul’da hizmet vermek üzere Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ”OSGB” kurdu.



Tema Akademi Tema Akademi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Merkezi, Genel Müdürü Murat Soylu, OSGB hakkında Kefline ekibini bilgilendirdikten , ”OSGB‘ler, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş olup, işyerlerine İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerini vermek üzere kurulmuş, mevzuatın gerektirdiği fiziki ve tıbbi donanıma sahip, işyeri hekimi, iş güvenliği uzmanı ve diğer sağlık personelinin oluşturduğu özel kuruluşlardır” dedi. Tema Akademi OSGB’yi Bayrampaşa/ İstanbul’da kurmalarının sebebinin, ” bu semtin, stratejik bir konumda olması ve ulaşım kolaylığı, hizmet ağının hızlı ve güvenli şekilde gerçekleşebilmesindendir” dedi ve ” İstanbul Anadolu yakasından bile Tema Akademi’ye ulaşımın 30-40 dakika ” olduğunu belirtti. Murat Soylu ”Açıldığı günden itibaren, Tema Akademi İş Güvenliği ve Sağlığı Eğitim Merkezi olarak ülkemizde yaşanan iş güvenliği eksiğini gidermek amacıyla yaptıkları çalışmalar çerçevesinde yüzlerce İş Güvenliği Uzmanı yetiştiren Tema Akademi’nin İstanbulda İş Güvenliği Eğitim Merkezi olarak, öncü olduğunu ve aynı başarıyı Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ”OSGB‘‘ alanında da göstermeye kararlı olduklarını” belirtti. Murat Soylu, ”şirket olarak verecekleri bütün hizmetlerin bir kısmını web tabanlı bir siteme entegre ettiklerini ve kısa bir süre içerisinde de entegre işleminin biteceğini söylerken, Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ”OSGB” alanında verecekleri hizmetlerin başlangıcından uygulama ve yönetimine kadar her aşamasında müşterileriyle çok yakın ilişkiler kurmak suretiyle, güvenilir ve profesyonel hizmet vererek müşterilerinin verimliliğini arttırarak sektörlerinde rekabet avantajı sağlamayı kendilerine misyon edindiklerini” kaydetti. ”İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Merkezi olarak İstanbul gibi bir metropol’de verdiğimiz hizmetin kalitesi ortadadır” diyen Soylu, ”ilk günden itibaren Eğitim Merkezimiz’de kurs alan İş Güvenliği Uzmanı adayı arkadaşlarımızın başarısı için hiç bir fedakarlıktan kaçınmadık ve modern ve adayların bütün gereksini karşılayan bir Eğitim Merkezi oluşturduk” dedi. 30 Haziran 2012 tarihinde yürürlüğe giren 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun, 02 Ağustos 2013 tarihinde yürürlüğe giren 6495 Sayılı Torba Kanunla ötelendiği yönünde kamuoyunda meydana gelen yanlış bir algının oluştuğunu belirten Soylu, “Yalnız 1 çalışanı olsa dahi tüm işyerleri 01 Ocak 2013 tarihi itibariyle; Çalışanlarına İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi vermek, Acil Durum Planı yapmak, İşyerinin Risk Analizi ve Değerlendirmesi hazırlamak, çalışanlarının işe giriş sağlık raporlarını tamamlama zorunluğu vardır ” dedi. Ve aynı şekilde bu yükümlülük halen devam etmektedir, bu yükümlülükleri yerine getirmeyen işyerlerinin ise ilgili kanun’da belirtiği şekilde cezalara maruz kalabileceklerinin” altını çizdi. 50 ve üzerinde çalışanı olan tüm işyerleri hemen başlamak üzere ve 50′den az çalışanı olan tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta bulunan işyerleri 01 Ocak 2014 itibari ile, İş Güvenliği Uzmanı, İşyeri Hekimi ve diğer sağlık personeli bulundurmak zorundadır. Az tehlikeli sınıftaki işyerleri ise bu zorunluluğu 30 Haziran 2016 tarihine kadar yerine getirmekle yükümlüdür” ifadelerini kullandı. İstanbul’da 6331 sayılı kanunun getirdiği yükümlüklerle ilgili ciddi sıkıntı ve sorunlar gördüklerine dikkat çekerek hizmet alımı yapmak isteyen iş verenleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri‘ni tercih etmeleri, ehil olmayan fason yapıların mağdurları arasına adlarını yazdırmamaya özen göstermeleri konusunda da uyardı. Ortak Sağlık Güvenlik Birimi OSBG ile ilgili kanunun faydalarından bahseden Soylu, ” Ülkemizde meydana gelen iş kazalarının bu kanun sayesinde gözle görülür şekilde azalma olacağını ve bu noktada AB ülkelerindeki standartları kısa sürede yakalayabileceğimizi” belirtti.

3479
Yeni internet siteleri / Gizlifilmizle.net ile Film izle
« on: March 25, 2014, 02:40:23 AM »
Site İsmi : Gizlifilmizle.net

Site Konusu : Gizlifilmizle.net ile Film izle

Etiketler : Film izle, Film indir, Full izle

Domain Kayıt Zamanı : Ağustos 2013

Tanıtım ve Açıklamalar : Gizlifilmizle.net isimli internet sitesi aracılığı ile birbirinden kaliteli filmleri keyifle izleme fırsatı bulabilirsiniz. Sitede her türlü film çeşidi kendine yer bulmuştur. Ziyaretçiler aksiyon filmlerinden tutun komedi filmlerine, Macera filmlerinden savaş filmlerine, asya filmlerinden hint filmlerine kadar çeşit çeşit filmlerden izleyebileceklerdir.

Canınız internetten Film izlemek mi istedi? Gizlifilmizle.net adresine bağlanın ve filmleri doya doya izleyin. Bu sitedeki filmler, full halleriyle ziyaretçilere sunulmaktadır. Yani filmleri Full izlemek istiyorsanız, bu siteye giriş yapabilirsiniz.

Sitede özellikle izlemek istediğiniz bir film mevcut ise, sitenin üst tarafında yer alan 'Site İçi Arama Motoru' özelliğini kullanabilirsiniz. Bu arama motoru sayesinde, izlemeyi arzuladığınız filmleri saniyeler içerisinde karşınızda bulabileceksiniz.

Herkese keyifli seyirler ve iyi eğlenceler dileriz.

3480
Yeni internet siteleri / Bayan Elbise ve iç giyim - Novabella.com.tr
« on: March 25, 2014, 02:18:46 AM »
İnternet Sitesinin Adı : Novabella.com.tr

Site Konusu - Site Başlığı : Bayan Elbise ve iç giyim - Novabella.com.tr

Domainin Register Edildiği Tarih : Mayıs 2013

Site Hakkında Açıklamalar : Novabella.com.tr isimli e-ticaret sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile başta Bayan Elbise ve iç giyim ürünleri olmak üzere takı, aksesuar, bujiteri ürünleri satın alınabilir.

Sitede toplamda 4 ana ürün kategorisi mevcuttur. Bu kategoriler: Takı ve Aksesuar, Bujiteri, iç giyim, Bayan Giyim şeklinde sıralanabilir. Şimdi sizlerle bu 4 ana kategorinin altında bulabileceğiniz bazı ürün çeşitlerini paylaşmak istiyorum.

Takı ve Aksesuar

Altın Kolye
Bilezikler
Çanta
Çelik Bileklik ve Deri Bileklik
Kolyeler
Küpeler
Pırlanta Tek Taş Yüzükler


Bujiteri

Atkı ve Şal
Broş
Eldivenler
Kemer
Kitap Ayraçları
Kolye
Küpe
Madalyon
Şapka ve Bere
Şemsiye
Şirin Kulaklıklar
Taçlar ve Saç Bantları
Takı Düzenleyici
Tokalar


İç Giyim

Bayan Çorap ve Tayt
Bayan iç giyim
Çocuk Çorapları
Erkek Çocuk İç Giyim
Erkek Çorap
Erkek İç Giyim
Kız Çocuk İç Giyim


Bayan Giyim

Bayan Abiye
Bayan Bluz
Bayan Ceket
Bayan Elbise
Bayan Etek
Bayan Gömlek
Bayan Kaban
Bayan Pantolon
Bayan Pardesü
Bayan Şort
Bayan Trençkot
Bayan Triko
Bayan Tunik
Bayan Yelek


Tüm bu ürünleri, Novabella.com.tr üzerinden kolayca satın alabilirsiniz. Site üzerinden vereceğiniz siparişler akabinde, ürününüz ivedilikle adresinize kargolanacaktır.

Novabella.com.tr sitesi ziyaretçilerine keyifli alışverişler dileriz.




Pages: 1 ... 230 231 [232] 233