Author Topic: Ulceron’un içindeki kır iğdesi yağ  (Read 1669 times)

admin

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • oyun hileleri
Ulceron’un içindeki kır iğdesi yağ
« on: July 24, 2014, 10:47:05 PM »
Öncelikle hepinize iyi günler ben bir barmenim işimin getirdiği nedenlerden dolayı alkol alıyorum yaklaşık 3 senedir neredeyse her gün alkol kullanıyorum bu bir bardak da oluyor bazen daha da fazlası bunun tabi ki midem de çeşitli rahatsızlıklara yol açabileceğini biliyordum. Midem de garip bir his oluşmaya başladı ara ara vuran sancıların yarı sına ağzıma acı suyunda gelmesini fark ettim bu artık can sıkıcı bir noktaya gelmeye başladı. Çalışma saatlerim gece olması dolayısıyla doktora gitme fırsatım pek olmamıştı. İzinli olduğum bir gün hemen hastaneye gittim ve doktora göründüm çeşitli testlerden sonra mide mukozamda yaraların olduğunu söyledi. Bazı ilaçların bu yaraları geçirebileceğini söyledi ve birkaç ilaç ismi söyledi bana bende bu ilaçları araştırmaya başladım en sonunda Ulceron un bitkisel olması beni baya etkilemişti yorumları da görünce hemen bir adet Ulceron kullanmaya başladım bir süre kullandıktan sonra doktora gittim. Ve aynı testleri doktor bir daha yaptı, azaldığını ve neredeyse bu yaraların kapandığını söyledi şu anda hiçbir derdim yok.

ülser - Nutraxin.com.tr
imza: Oyun - Forum