Author Topic: Her sektörden Eğitimler - Bilginc.com  (Read 1336 times)

admin

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • oyun hileleri
Her sektörden Eğitimler - Bilginc.com
« on: June 02, 2015, 07:40:15 PM »
Her sektörden Eğitimler - Bilginc.com

Birçok meslek için üniversitede verilen eğitim yeterli olmuyor. Kariyer basamaklarını devamlı tırmanmayı isteyen kişilerin tercih ettikleri mesleklerde kişilerin kendilerini sürekli geliştirmeleri gerekiyor. Bu aşamada üniversite eğitimleri sırasında çeşitli kurslar almaya başlıyorlar. bilginc.com sitesi bilişim alanında çalışmayı düşünen kişilerin gerekli kursları almalarını sağlıyor. Site çalışmak istediğiniz firmaların talep ettikleri sertifikalar hakkında sizlere verdiği danışmanlık hizmetinin yanı sıra eğitimleri de bizzat veriyor. kurs adresinde görülebilen kursların tamamını kişilere sağlayabilen site bilişim alanının eğitim kademesinde zirvede yer alıyor. Kişiler eğitimleri sırasında ya da bir işte çalışırken de bu eğitimleri alabiliyor. Eğitimler kişilerin boş zamanlarına göre hafta sonları dörder saat ya da bilgisayardan online eğitim şeklinde verilebiliyor.

Firma İstanbul merkezli olarak çalıştığından ötürü, sertifika almak adına şehir dışındaki öğrenciler, online eğitim metodunu tercih edebilecektir. Verilen kurslar sonrasında başarılı olan kişilere sertifikalar veriliyor. Bu sertifikalar dünyanın her bölgesinde bilişim alanında geçerli oluyor. Hem yurt içinde hem de yurt dışında bu belgeler ile kişiler yeni bir iş sahibi olabiliyorlar. Eğitimleri firmanın uzman çalışanları veriyor. Kişilere sunulan programlar hakkında uzman olan kişiler sorulan tüm soruları pratikte de kişilere gösteriyor. Kişilerin öğrendikleri bilgileri sürekli tekrar etmeleri ve bilgisayarlarında kendilerini geliştirmeleri büyük bir önem taşıyor. Bilginc.com adresinden eğitim alan kişilerin kendilerini daha hızlı geliştirmeleri adına yapılması gerekenler, sitede ziyaretçilerle paylaşılmaktadır.

Sadece öğrenciler değil, bilişim sektöründe çalışmalarını sürdürenler de Bilginç IT Academy ile irtibat sağlayarak her sektörden eğitim alabilir.
imza: Oyun - Forum