Toplu sms hizmeti arıyorsanız Serneta.com adresini öneriyoruz
Toplu sms atmanız gerekiyor ise, size önerebileceğim en iyi firma Serneta internet hizmetleri firmasıdır. Bu firma, müşterilerine en uygun fiyatlarla Toplu sms hizmeti sunmaktadır.
Toplu sms hizmeti alanlar, müşterilerine her türlü reklam, kampanya ve duyurularını kolayca iletme fırsatı elde edebilir. Örneğin firmanız, belirli ürünlerde indirime gitti. Ve bu ürünlerinizi çabucak satmak adına, ücretsiz reklam yapmak istiyorsunuz. Toplu sms sayesinde, neredeyse hiç ücret ödemeden, tüm müşterilerinize kampanyanızı duyurabileceksiniz. Günümüzde Toplu sms hizmeti almayan firma sayısı yok denecek kadar azdır. Toplu sms, firmalar için olmazsa olmaz bir hizmettir.
Siz de firmanız için
Toplu sms paketleri satın almak için, hemen hiç vakit kaybetmeden Serneta.com adresine girişinizi yapınız. Site üzerinden arzu ettiğiniz Toplu sms çözümünü sadece bir tuşa basarak satın alabileceksiniz.
Serneta.com müşterileri, arzu ettikleri takdirde, bu site vasıtasıyla Dedicated server, Reseller hosting ve Seo hosting gibi hizmetlerden de alabilir. Sitenin en çok ön plana çıkan hizmeti, son zamanlarda Reseller hosting hizmeti olmuştur. Zira artık herkesin en az iki adet web sitesi bulunmaktadır. Ve fazla sayıda sitesi olanlara elbette web hosting yeterli olmayacaktır. Birden çok sitesi olanlar, Reseller hosting satın alarak, tüm sitelerini başarıyla barındırabilmektedir.
Reseller hosting hizmeti ile Seo hosting hizmetini şimdi kıyaslamak istiyorum. Gerek Reseller hosting, gerekse de Seo hosting, birden fazla web sitesi olanların tercih etmesi gereken hosting çözümleridir. Aralarındaki fark ise, Reseller hosting çözümünde müşterilere sunulan ip adedinin bir olması, fakat Seo hosting çözümünde ise, müşterilere arzu ettiği miktarda ip tahsis edilmesidir. Böylece Seo hosting paketi satın alan müşteriler, web sitelerini çok sayıda farklı ip adresi üzerinde barındırma fırsatı elde etmektedir. İşte bu durum, müşterilerin web siteleri arasında çapraz link alışverişi yapmalarına olanak tanır. Ayrıca sitelerinden tanıtım makalesi satmalarına da yardımcı olur. Zira, farklı ip adreslerinde yer alan sitelerden tanıtım yazısı satmak, tek bir ip adresi üzerinde yer alan sitelerden tanıtım yazısı satmaya göre daha çok kolay olacaktır.