252 ONARICI ETKİLİ RESTOREX
Merhabalar.
Sizlere kuzenimin saç problemlerinden ve bu problemlere bulduğumuz çözümden bahsedeceğim. Benim kuzenim uzun bir süre uzun saç benimsedikten sonra saçlarını kestirdi ve şimdi kısa saçlarla geziyor. Her kıza kısa saç yakışmasa da kuzenime çok yakışıyor. Kuzenim saçlarını kestirdikten sonra saçlarında kepeklenme ve kırılmalar meydana gelmeye başladı. Bir türlü önüne geçemedi ve benden de çok defa yardım istedi. Şampuanını değiştirdik, saç kremleri kullandık ama fayda etmedi. Ayrıca şampuan değiştirme yüzünden saçlarındaki kepek oranı da arttı. Kuzenimin bu durumu beni de haliyle üzüyordu. Sonuçta bir kız için kepek problemi zor bir durum. Ben birkaç yere baktım ve araştırdım sonunda Restorex 'i buldum. Kuzenime kullanmasını söyledim. Benim kuzen Restorex ' in şampuanını kullanmaya başladıktan sonra saçlarındaki kepekler ciddi oranda azalma gösterdi. Şimdi kısa saçlarıyla kepeksiz ve parlak görüntüsü var. Kuzenim şampuanın bitmesi üzerine tekrarda aynı şampuandan aldı ve hala kullanmaya devam ediyor. Neredeyse 1 yıldır hala kepek problemi yok. Sizlerde rahatlıkla deneyebilirsiniz.
Restorex.com.tr -
saç uzatan şampuan