Author Topic: Platinmarket.com e-ticaret sitesi  (Read 1377 times)

admin

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • oyun hileleri
Platinmarket.com e-ticaret sitesi
« on: November 12, 2015, 10:34:59 PM »
Platinmarket.com e-ticaret sitesi

Günümüzde hayli fazla, e-ticaret sitesi satan firma tanýmaktayýz, fakat bu firmalar içerisin de malesef ki herkes yeterince bilgiye sahip deðildir. Sizler ürün satýþlarýnýzý yapmak için birçok firmayý incelemiþ ve onlar içerisin de gerek seo açýsýndan gerekse kodlama profesyonelliði ve görselliðin ön planda olacaðý siteleri incelemiþsinizdir.

Tercih etmek için zorluk çekenlere bir önerimiz olacak. Geçenlerde bir arkadaþým için bu tarz bir site yani e-ticaret sitesi ihtiyaç olmuþtu ve yaptýðým araþtýrmalar neticesin de platinmarket.com ile tanýþtým. Siteyi inceledigim de 10 yýllýk bir tecrübe ile karýlaþtým ve demoyu gördügümde oldukça hosuma gitti.Kendileriyle irtibata geçtim, ilgili ve bilgili bir ekip kurmuþ platinmarket.com hakikaten internet sektörün de e-ticaret siteleri yapan birçok firmadan çok farklýlar.

Uzun uzun yapmýþ oldugumuz konuþmalar neticesin de oldukça mantýklý görüþleri ve profesyonel web arayüzleri ile farkýndalýk yarattýklarý apaçýk ortada.Arkadaþ bir adet e-ticaret sitesi satýn aldý ve birkaç gün sonra kendisine memnun kalýp kalmadýgýný sordugum da hiçbir sorun yaþamadýgýný ve bugune kadar onca e-ticaret sitesi satan firmayla görüþtüm fakat kimse bukadar fazla ilgi ve destekte bulunmamýþtý dedi. O andan itibaren kim e-ticaret sitesi istese direk olarak www.platinmarket.com gösteriyorum ve gönül rahatlýylada eþimi dostumu yönlendirebiliyorum. Dile kolay on yýllýk bir tecrübeye sahipler yaptýklarý e-ticaret siteleri arayüz kodlama ve seosu çok çok iyi. Herkese tavsiyemdir eðer ki bir e-ticaret sitesi satýn alacaksanýz platinmarket.com ile mutlaka bir görüþün.

Siz ofislerinde çayýnýzý yudumlarken onlar da sizlere kurulacak olan e-ticaret sitelerinin birkaç demosunu gösteriyorlar bu siteler hakkýnda bilgi veriyorlar gerek admin paneli kontrolü,gerekse yapacaðýnýz reklam çalýþmalarý en önemlisi de ürün ekleme konusunda herkesin yaptýðý birçok yanlýþlardan bahsedip sitenizin çok kýsa sürede arama motorlarýnda en üst seviyeye çýkarabilecek tüyolar veriyor. Ürün eklerken ürününüz ile ilgili anahtar kelimeleri, ürünlerin görsellikleri ve açýklamalarý kýsacasý kurulan e-ticaret sitesini nasýl kýsa sürede zirveye taþýyabilirsiniz bunlardan bahsediyorlar. Diðerleri gibi siteyi yaptýk bitti gibi düþünen bir firma deðil. platinmarketcom on yýllýk tecrübesi ile daima sizlerin yanýnda.
imza: Oyun - Forum