Saç Diplerimde sıkıntı var, bioxcin forte kullanmaya başladım
Genç bir kızın başlıca sorunu hatta en önemli sorunlarından birisi saçları. Hele ki benimki gibi inatçı ve çıkmada direnç gösteriyorsa daha bi başa bela. Saçım çok yavaş uzuyor ve genelde yazları sıcak olur sıkılmamak için kestirelim gazına gelip saçınızı kestirirseniz ondan sonra uzamasını bekliyorsunuz. Uzama ne kadar yavaş gerçekleşirse sinirlerinizde o denli bozuluyor tabi. Tam bir aydır etrafımda kız arkadaşlarımdan ve annemin tanıdıklarından yardım istiyorum genelde doğal ürünler adı altında bir çok şey sattılar bana denedim. sonucu merak ediyorsunuz bende ediyordum sonuç sıfır hiç bir şey yok ve sonuç olarak o saçlarıma sürdüğüm yağlı şeylerin temizlenmesiyle uğraştım tam bir ay boyunca. Sonra bir gün internette dolaşırken Bioxcin Forte Şampuanın reklamını gördüm önceleri sadece saç dökülmesini önlediğini düşünüyordum ama öyle değilmiş şampuanın özelliklerini okuduğumda üzerinde % 40 a kadar saç miktarında artış olduğu gözlenmiştir yazıyor. Denemek için aldım Bioxcin Forteyi önceleri birden saçım artsın hevesiyle sürekli saçıma bakıyordum bu kadar ani olmasını beklemek de akıllıca değildi tabi ki ama yaklaşık 1 hafta on gün sonra kendi saçlarımı elime alınca hissettim saçlarım sadece uzamamış aynı zamanda da gürleşmişti tam istediğim gibiydi. Hala kullanıyorum ürünümü ve çok da memnunum.
http://www.bioxcin.com.tr/ (
Bioxcin.com.tr )