Author Topic: Dernek Başkanı Beraat Etti, Söylenenler İftira Çıktı  (Read 780 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3472
    • View Profile
    • oyun hileleri
Dernek Başkanı Beraat Etti, Söylenenler İftira Çıktı
« on: April 15, 2019, 07:28:09 PM »
DERNEK BAŞKANI BERAAT ETTİ, SÖYLENENLER İFTİRA ÇIKTI

Çocuk Koruma Derneği başkanı beraat etti, hakkındaki taciz iddiaları asılsız çıktı!


Geçtiğimiz ay gündeme bomba gibi düşen iddialar mesnetsiz çıktı! Çocuk Koruma Derneği başkanı Erhan Nacar’ın suçsuzluğu taciz iddiaları sonrası bugün mahkemece kanıtlandı.

Sosyal Güvenlik Uzmanı ve Çocuk Koruma Derneği Başkanı Erhan Nacar hakkında çıkan iftira ve açılan davadan beraat etti. Geçtiğimiz günlerde hakkında ortaya atılan iddialar mesnetsiz çıkan Nacar Ankara’da görülen mahkeme sonrası açıklamalarda bulundu.


“İtibarımı geri verin” dedi ve beraat aldı.

Suçsuz olduğu ortaya çıkan Erhan Nacar hakkındaki iftiralar sonrasında açılan davada tutuksuz yargılanıyordu. Kendi çocuğuna taciz yaptığına yönelik atılan iftiralar sonucu ifadesine başvurulan Nacar aynı zamanda “Çocukları tacizden koruma” amacıyla kurulmuş olan “Çocuk Koruma Derneği” başkanı olarak görev yapıyor.

Mahkeme sonrası suçsuzluğu ispatlandığında beraatını alır almaz açıklamalarda bulunan ünlü sosyal güvenlik uzmanı, bazı kesimlerden aldığı iftiralara karşın tepkisini dile getirdi. “Adalet yerini buldu. Yıllardır karşısında durduğum bir konunun üzerime çamur olarak atılması ve böyle bir sebepten hâkim karşısına çıkmak beni derinden üzdü. Fakat adalet yerini buldu ve suçsuzluğun ortaya çıktı mutluyum” şeklinde açıklamalarda bulunan Nacar, suçsuz olduğu ispatlanınca gördüğü tepkiler nedeniyle de üzgün olduğunu dile getirdi.


Suçsuz olduğu anlaşılınca mahkemeden itibarını geri istedi!,

Mahkeme sırasında mahkeme başkanının son sözün nedir sorusuna cevap verirken mesnetsiz iddialar karşısında aldığı tepkilerden ve yaşadığı itibar kaybından rahatsız olduğunu dile getiren Nacar, “Yüce mahkemenizden kaybetmiş olduğum itibarın geri verilmesini talep ediyorum” dedi. Çocuk koruma derneği olarak önlerine bakacaklarını ve yapacak çok işlerinin olduğunu ileten Erhan Nacar, bu asılsız iftiralara pabuç bırakmadıklarını hiçbir şekilde engellemelere maruz kalmadan çocuk tacizlerine dur diyeceklerini aktardı.

Kendisine yönelik ortaya atılan iddiaların asılsız çıkması sonrası adalete güveninin tam olduğunu her fırsatta dile getiren Nacar, geçtiğimiz ay atılan iftiralar sonrası soğukkanlılıkla suçsuz olduğuna dair açıklamalar yapmıştı. Fakat bazı sosyal medya fenomenlerinin bu iddiaları körüklemesi sonrası Nacar, örf ve adetlerine son derece bağlı, ahlaklı bir ailede yetiştiğini belirterek, evlatlarına son derece düşkün bir baba olarak böyle bir konunun içerisinde yer almanın kendisini üzdüğünü ifade etti.




Erhan NACAR Kimdir?

Erhan NACAR, 14/01/1975 tarihinde İzmir’de doğdu.

1994 yılında Atatürk Ticaret Meslek Lisesinden mezun oldu. Bir süre Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Oda Başkanı Feyzullah Topçu’nun yanında staj yapmaya başladı. 1998 yılında Anadolu Üniversitesinden mezun oldu. 1999-2000 yıllarında Artvinde Muhasebeci olarak askerliğini tamamladı. Başkan Feyzullah Topçu’nun isteği üzerine eski işine tekrar başladı. Türkiye ve birçok Avrupa ülkesinde sosyal güvenlik alanında verilen seminer ve kongrelere katıldı.

2004 yılında serbest Muhasebeci sınavlarına katıldı. Serbest Muhasebeci Ruhsatı aldı. Sosyal Güvenlik Uzmanı belgesini aldı.

2005 yılında iş yeri açtı. Muhasabe ve Sosyal Güvenlik alanında danışmanlık hizmeti vermeye başladı, ve birçok şirkete işveren desteği Verdi. Merkezi Ankarada bulunan İlke Emeklilik firmasının ilk temsilciliğini Almanya Honnever’da 2009 yılında faaliyete geçirdi.

İkinci şubesini 2010 yılında sturttgart’ta açtı. 2012 yılında, İlke yurt dışı Emeklilik Danışmanlığını Hukuk Eğitim ve Rehberlik Hizmetlerini kurumsallaştırdı.Halen bu alanda ki tüm faaliyetlerine devam etmektedir. İlke Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri çatısı altında da eğitim hizmeti vererek Sosyal Güvenlik alanında yeni Sosyal Güvenlik Uzmanları yetiştirmeye başladı.

2011 yılında merkezi Ankarad bulunan DİVA-SEN ( Diyanet ve vakıf çalışanları sendikası)’ da danışmanlık hizmeti vermeye başladı. 2011-2013 yılları arasında Avrupa Milli Gazetede Sosyal Güvenlik alanında ‘’A’dan Z’ye Emeklilik’’ başlıklı köşe yazıları yazıldı. Fox Tv spikeri Fatih Portakal tarafından yönetilen turkiyesesver sitesindende, Londra Olay Gazetesi’nde, Almanya Hayat ve post, Fransa Star Gazetesi’nde Sosyal Güvenlik alanında yazarlık yapmaya başladı. Alanında gerek Türkiye’de gerek Avrupa’da çeşitli gazate, Tv haberleri ve canlı yayınlara katılarak birçok vatandaşa yol gösterdi.

2015 Nisan-Haziran döneminde Atv de yayınlanan ‘’Zahide ile Yetiş Hayata’’ proğramında Sosyal Güvenlik alanında birçok vatandaşı yönlendirmiş, ünlü oyuncu Yalçın Menteş’in SGK ile yaşadığı ciddi problemide çözerek adından bahsettirmiştir.

Dürüstlükten ve doğruluktan asla ödün vermeyen Nacar, büyük bir hırs ile Sosyal Güvenlik alanında yurt içi ve yurt dışında yaşayan tüm Türk vatandaşlarına başarı ile hizmet vermektedir.

SGK Uzmanı ERHAN NACAR iki erkek çocuk babasıdır.
imza: Oyun - Forum