Author Topic: Bitci Borsa NPAI Token’a Arbitrum ağını entegre etti!  (Read 59 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3489
    • View Profile
    • oyun hileleri
Bitci Borsa NPAI Token’a Arbitrum ağını entegre etti!
« on: March 13, 2024, 02:45:13 PM »
Bitci Borsa NPAI Token’a Arbitrum ağını entegre etti!

Blockchain tabanlı teknolojilerin gelişimini destekleme çalışmalarını sürdüren Bitci, NPAI Token’a Arbitrum ağını entegre ederek token’ı multichain bir dijital varlık hâline getirdi.



Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, NPAI Token’a Arbitrum ağını entegre ederek token’ı multichain bir dijital varlık hâline getirdi. Ekosistem tarafından önemli bir gelişme olarak kabul edilen bu entegrasyon sonrasında ise NPAI Token’ın fiyatında yüzde bini aşkın bir artış kaydedildi.

Geçtiğimiz yıl temmuz ayında listelenen NPAI Token’a Arbitrum ağını entegre eden Bitci Borsa, yeni bir ekosisteme giriş yaparak projeyi daha geniş kitlelere yaymayı hedefliyor. Arbitrum ağının entegre edilmesiyle multichain bir ürün olan token, bu gelişme sonrasında büyük bir artış göstererek daha fazla kullanıcıya erişti. Aynı zamanda işlemlerin daha hızlı olmasına ve maliyetlerin azalmasına yönelik çözüm getirdi.

Arbitrum, ölçeklendirme ve hız sorunlarına yenilikçi bir çözüm sunuyor

Dünyanın önde gelen Layer 2 ağlarından biri olan Arbitrum, Ethereum ağındaki ölçeklendirme ve hız sorunlarına yenilikçi bir çözüm sunuyor. Offchain Labs tarafından geliştirilen bu platform, merkeziyetsiz ve güvenli yapıları korurken işlemlerin hızını artırmayı ve maliyetlerini düşürmeyi amaçlıyor. Ethereum ağında çalışan merkeziyetsiz uygulama ve akıllı kontratlar, tıkanıklıklara ve ölçeklenebilirlik sorunlarına yol açabiliyor. Temelde bir roll-up teknolojisi olan Arbitrum ise bu sorunlara çözüm getiriyor. Ethereum işlemlerini toplayarak ölçeklenebilir ve daha maliyetsiz olan Layer 2 de yürüten Arbitrum roll-up teknolojisi, Layer 2 zincirinde tamamlanan işlemleri Ethereum ağına göndererek ihlal içeren işlemlerin tespitini kolaylaştırıyor.

Blockchain teknolojisi ve yapay zekâ entegrasyonlu bir platform: NeuroPulseAI

Blockchain teknolojisi ve yapay zekâ entegrasyonunu kullanarak kullanıcıların NeuroPulseAI’da komutla görsel hazırlamasına ve paylaşmasına olanak tanıyan proje, kullanıcıların yaratıcılıklarını ortaya çıkarabildikleri bir platform olarak öne çıkıyor. Dijital içerik üretimi ve paylaşımı hızlı bir biçimde artarken, görsel içerikler sosyal medya platformlarında büyük bir önem taşıyor. İlgi çekici ve orijinal görseller oluşturmak isteyen kullanıcılar için bir platform sunan NeuroPulseAI, görsellerin güvenli bir biçimde saklanmasını ve paylaşılmasını sağlarken, akıllı kontratlarla da platformdaki etkileşimlerin kaydedilmesine ve otomatikleştirilmesine olanak tanıyor.
imza: Oyun - Forum