Author Topic: Türkiye'nin Forum Hattı - Forumhatti.com  (Read 3015 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3472
    • View Profile
    • oyun hileleri
Türkiye'nin Forum Hattı - Forumhatti.com
« on: April 16, 2014, 04:29:31 PM »
İnternet Sitesinin Adı : http://www.forumhatti.com/

Site Konusu - Site Başlığı : Türkiye'nin Forum Hattı - Forumhatti.com

Site Sahibi : Pisadam - MrLegend & StigmatA

Domainin Register Edildiği Tarih : Eylül 2013

Site Hakkında Açıklamalar : Forumhatti.com adı altında faaliyetlerine başlayan ve Türkiye'nin Forum Hattı sloganı ile Türkiye'de genel forum'lar arasında ciddi yer edinmek isteyen forum sitemize hoşgeldiniz. Site üzerinde herkesin işine yarayacak araçlar ile birlikte çok sayıda paylaşım kendine yer bulmuştur.

Forumhatti.com sitesinde yer alan başlıca kategoriler: Haber, eğlence, kadınca, sağlık, din, müzik, eğitim, otomobil, spor, oyun, teknoloji ve webmaster şeklindedir. Tüm bu kategorilere dair birbirinden değerli içerikler Forumhatti.com ziyaretçilerine sunulmuştur.

Forumhatti.com webmaster kitlesinide unutmamış. Webmasterlar için sitelerini tanıtabilecekleri Toplist'ede sitelerini ücretsiz ekleyebilir ve dilerlerse forum üzerinde bulunan Site Tanıtımları alt kategorisinde de sitelerini tanıtabilirler.

Sitede yer alan faydalı içeriklerden bir tanesi de güncel proxy listesi sayfasıdır. Bu sayfa üzerinde, çok sayıda günlük aktif proxy ip adresi ziyaretçilere sunulmuştur.

Son olarak Forumhatti.com kullanıcılarına her zaman farklılığı hissettirmek adına onların paylaşımlarını kolaylaştırmak ve resimlerini ömür boyu saklamak için bünyesinde birde resim yükleme sitesi barındırmaktadır. Unutmadan resim yükleme kullanıcılar dışında misafirlere'de aktif konumdadır.

İnternet üzerinde yer alan forum siteleri arasından Forumhatti.com adresini ön plana çıkaran, site üyeleri arasındaki samimi ilişki ve sitedeki son derece eğlenceli olan ortamdır. Bu güzel ortamda, son derece faydalı içerikler de bulunabilecektir.

Forum sitelerine ilgi duyuyorsanız, siz de bu siteye kayıt olarak yeni paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Sitede son derece eğlenceli bir ortam mevcuttur. Tüm sıkıntınızı ve stresini gidermek, diğer site üyeleriyle sohbet ederek eğlenmek adına bu siteye kaydolmanızı tavsiye ediyoruz.
imza: Oyun - Forum